Töre'ye şeytan kancası

Bu sezon müthiş bir performans gösteren Gökhan Töre, Avrupa'nın transfer şampiyonu olan M.United'ın listesine girdi... Fakat Beşiktaş yönetiminin 7 milyon Euro'luk teklifi hemen geri çevirdiği öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ocak 2015 Güncelleme 13 Ocak 2015, 01:21
Töre’ye şeytan kancası

İÇİNDEKİLER

GÖKHAN Töre'ye dev kanca!.. Bu sezon gösterdiği performansla Beşiktaş'ın en çok dikkat çeken isimlerinin başında gelen milli futbolcu için Manchester United harekete geçti. Uzun bir süredir Gökhan Töre'yi takip eden İngiliz devinin geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'a 7 milyon Euro'luk resmi teklifte bulunduğu öğrenildi. Fakat Başkan Fikret Orman'ın faks yoluyla gelen bu teklifi, teknik direktör Slaven Bilic'e dahi danışmadan geri çevirdiği belirlendi. Bir dönem Chelsea'nin altyapısında da forma giyen Gökhan Töre'nin Manchester United'ın scout'ları tarafından teknik direktör Louis Van Gaal'e önerildiği, Hollandalı hocanın da maç kasetlerini izledikten sonra transfere onay verdiği belirtiliyor. Hatta Van Gaal'in ekibinden bir ismin İstanbul'a gelerek iki maçta yıldız futbolcu- yu çıplak gözle izlediği de belirtili- yor. Ancak Manchester United'ın yaptığı sürpriz atak Fikret Orman'a takıldı... Başkan Orman'ın hem şampiyonluk yolunda çok önemli bir kozu kaybetmek istememesi hem de rakamı az bulması nedeniyle İngiliz devine olumsuz yanıt verdiği belirtiliyor.

M.UNITED YENİ BİR TEKLİF YAPAR MI?
GEÇEN sezonunun başında Rubin Kazan'dan kiralanan Gökhan Töre bu sezonun başında ise çok uzun süren pazarlıkların ardından 4.5 milyon Euro bonservis bedeyi karşılığında tapusuyla Beşiktaş'ın olmuştu. Gökhan Töre için olumsuz yanıt alan Manchester United'ın yeni teklif yapıp yapmayacağı da merak konusu. İngiltere'den gelen bilgilere göre kanatlarda sıkıntı çeken Van Gaal, milli futbolcunun transferi konusunda ısrarlı. Fakat Beşiktaş da en azından şu anda bu transfere kesinlikle karşı çıkıyor.