42 milyonluk fiyasko

Dereağzı'nda kendi başına çalışmasını sürdüren Krasicy ılda 2.3 milyon Euro kazanıyor. Juve'den 7 milyon Euro bedelle transfer edilen Sırp futbolcunun Fenerbahçe'ye toplam maliyeti yaklaşık 42 milyon TL... Fakat şimdi Ozan Tufan'ın transferinde takas olarak öneriliyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ocak 2015 Güncelleme 10 Ocak 2015, 00:16
42 milyonluk fiyasko

İÇİNDEKİLER

Şu anda Bursasporlu Ozan Tufan'ın transferinde takas olarak adı geçen Milos Krasic, Fenerbahçe için çok büyük bir mali kayıp oldu. 2012/13 sezonunda Juventus'tan büyük umutlarla transfer edilen ve kendisi için 7 milyon Euro bonservis ücreti ödenen Sırp futbolcu, yıllığı 2.3 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme imzalamıştı. Ancak Fenerbahçe'de çok az maçta forma giyen ve bu maçların bir çoğunda sonradan oyuna giren Krasic, Fenerbahçe için belki Güiza'dan bile büyük hayal kırıklığı oldu. Sezon başından beri kadro dışı olan ve çalışmalarını tek başına sürdüren Krasic, buna rağmen yıllık garanti ücretini takır takır alıyor. Adeta yattığı yerden para kazanan Krasic, eğer başka takıma transfer olmazsa F.Bahçe'ye toplam maliyeti 42 milyon TL olacak.

KRASİC FENERBAHÇE İÇİN TAKAS UMUDU OLDU
ÜSTELİK bu rakama geçen sezon Bastia'ya kiralık olarak gitmesinden gelen 800 bin Euro düşüldükten sonra ulaşılıyor. Aksi halde rakam 44 milyon TL'yi de aşacak. Büyük umutlarla transfer edilen Sırp futbolcu şimdi Ozan Tufan'ın transferi için takas olarak teklif edildi ama Bursaspor'un Krasic'e rağbet edip etmeyeceği de merak konusu.