Paralel yapıya suç duyurusu

Yarsuvat "Gülen Aziz Yıldırım'dan 50 milyon dolar istedi" dedi. Bir Fenerbahçe taraftarı da savcılığa Paralel yapıyla ilgili suç duyurusunda bulundu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Aralık 2014 Güncelleme 31 Aralık 2014, 12:26
Paralel yapıya suç duyurusu

İÇİNDEKİLER

G.Saray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın "Fethullah Gülen grubu, Aziz Yıldırım'dan 50 milyon Dolar istedi. Aziz Yıldırım da bunu vermedi. Ondan sonra da malum süreç başladı" şeklindeki iddialırı savcılığa taşındı. 52 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı, Yarsuvat sözüne güvenilir bir hukukçudur" diyerek sözlerinin soruşturulması için savcılığa başvurdu. Bir turizm şirketinde genel müdür olarak çalışan evli 2 çocuk babası Fenerbahçe taraftarı Saadettin Sakızcı, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne suç duyurusunda bulunduktan sonra Cumhuriyet Savcısı Hasan Yılmaz'a ifade verdi. İfadesinde kulübe, "1 milyon üye kampanyası" çerçevesinde üye olduğunu aktaran Sakıcı, Yarsuvat'ın sözüne güvenilir bir hukukçu olduğunu belirterek "Fenerbahçe'ye maddi delillere aykırı operasyon yapıldığını düşünmekteyim. Bir vatandaş olarak ihbar ve şikayet hakkımı kullanmak üzere savcılığa başvurdum" ifadesini kullandı.

OGÜN ALTIPARMAK DA 'GÜLEN YAPTI' DEMİŞTİ
Sakızcı ifadesinde eski milli futbolcu ve spor yazarı Ogün Altıparmak'ın da 3 Temmuz Operasyonu'nun başladığı günlerde "Hizmet Hareketi, Fenerbahçe Kulübü'nden 50 milyon dolar haraç istemiştir. Verilmeyince bu operasyon yapılmıştır" dediğini iddia etti. 52 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı Saadettin Sakızcı, Türk futbolunun bu döneminin aydınlatılmasını istediğini ifade ederek, bu konuda elinde bilgi ve belge olan herkesin Cumhuriyet Başsavcılığı'na müracaat etmesini gerektiğini söyledi.