Çıkın takır takır oynayın

Futbolcularla bir araya gelen Başkan Yıldırım, "Bizim için her türlü spekülasyon yapılıyor. Buna son vermek sizin elinizde. Sahada tüm gücünüzü ortaya koyun" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Aralık 2014 Güncelleme 27 Aralık 2014, 01:41
Çıkın takır takır oynayın

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 15. haftasında bu gece Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek olan Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım futbolculara moral veren ve motive edici bir konuşma yaptı. Fenerbahçe için her türlü spekülasyonun yapıldığını ifade eden Yıldırım, "Bizim haberimiz olmadan adam gönderiliyor, transfer yapılıyor. Lehimize çalınan her düdüğün hesabını yapıyorlar. Sahaya çıkın ve tüm gücünüzü ortdaya koyun. Futbolunuzu takır takır oynayın ve kazanın. Bizi iyi oynayıp kazandıkça yükselen sesler elbet kısılacaktır" ifadelerini kullandı. Herkesin Mersin maçına odaklanmasını isteyen Yıldırım, "Ligin en iyi takımlarından birisi. Eskişehir maçında düştüğümüz durumlara düşmeyelim. Sahamızda puan kaybı istemiyorum" dedi.

BU KADRONUN HAKKINI VERMEK ZORUNDASINIZ!
Ligin ilk yarısında kalan 2 maçı kazanmalarının çok önemli olduğunu da belirten Yıldırım, şöyle devam etti: "2'de 2 yapıp devre arasına huzurlu girelim. Fikstür avantajımız var ama maç sahada kazanılıyor. Siz kazanmaya devam ettikçe işler daha kolay olacaktır. Devre arasını da iyi çalışarak eksiklikleri gidererek geçirmeliyiz. Kadro olarak bu ligin en iyisiyiz. O halde kadronun ve gücünüzün hakkını verin."

Yabancı transferine mesafeli bakıyor!
Fenerbahçe'nin ligin en iyi kadrosuna sahip olduğuna inanan Başkan Yıldırım, devre arasında yabancı transferine şu anda sıcak bakmıyor. Emenike'nin ayrılmasına da izin vermeyen Yıldırım'ın 1-2 yerli tranfserine sıcak baktığı, yetenekli genç yerlileri takıma kazandırmak istediği belirtiliyor.

Her an takımın yanında!
Başkan Aziz Yıldırım, önceki gün FB TV kameralarına yaptığı açıklamalarla yine gündeme damgasını vurmuştu. Fenerbahçe'nin düşüşte olduğuna dair algı operasyonunun yapıldığını vurgulayan Yıldırım, bunun böyle olmadığını, istatistiklere bakıldığını ligin en efektif takımının Fenerbanhçe olduğunu ifade etti.