Cimbom'u 3 Riva kurtaramaz

Eski başkan Adnan Polat, "Galatasaray'ın mali durumunu düzeltmek için 1 değil 3 Riva'ya ihtiyaç var. Zor bir süreç yaşanacak. Tüzükte revizyona gidilmesi lazımY. oksa gözyaşı dolu yıllar bizi bekliyor"d edi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Aralık 2014 Güncelleme 23 Aralık 2014, 00:17
Cimbom’u 3 Riva kurtaramaz

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat, Ünal Aysal ve Duygun Yarsuvat'ı eleştirip önemli açıkmalarda bulundu. Galatasaray'ın mali durumunun çok kötü olduğunu belirten Polat, "Yapılacak çok projeler vardı. Devam etseydik Galatasaray başka bir boyuta gelmiş olurdu. Borcu da sıfırlanmış olurdu. Mali tablonun dışında bana göre en önemli konu; Galatasaray birlik ve beraberliğini kaybetmekle birlikte o fırsatları da kaybetti. O fırsatları tekrar yakalamak çok uzun süreçler gerektirebilir. Galatasaray çok zorlu bir sürece girdi ve uzun yıllar bunun altından kalkmak kolay olmayacak. Galatasaray'da kriz giderek büyüyecek. Önlem alınması pek mümkün değil. gelirler kötü kullanıldı ve havaya gitti. Hiçbir yatırım yapılamadı. Deniz bitti. Ben de artık yönetimde yer almak istemiyorum" diye konuştu.

MECİDİYEKÖY'DE OTEL PROJESİ YAPMAK İMKANSIZ
Polat, "Galatasaray'ın elinde para edebilecek iki gayrimenkulu; Riva ile Mecidiyeköy var. Mecidiyeköy'de otel projesi yapmak imkansız. Otel yapımı için gereken 17 milyon dolar gibi bir katkı dışarıdan bulunamaz. Galatasaray'ın mali durumunu düzeltmek için 1 değil 3 Riva'ya ihtiyaç var. Zor bir süreci yaşanacak. Galatasaray'ın tüzüğünde revizyona gitmesi lazım. Günün şartlarına uydurması lazım. Bunlar olmazsa gözyaşı ile dolu uzun yıllar bizi bekliyor" dedi.