Off be! Ne maçtı öyle

Atatürk Stadı'nda yağmur altında oynanan maçta Trabzonspor Özer ile 1-0'ı buldu. Fakat Bursa,F ernandao (pen.) ve Ozan Tufan'ın golleriyle öne geçti. Yusuf skoru dengeledi. Volkan Şen'e Mustafa yanıt verince maç 3-3 sona erdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Aralık 2014 Güncelleme 22 Aralık 2014, 00:22
Off be! Ne maçtı öyle

İÇİNDEKİLER

Her şey var, kazanan yok!.. Atatürk Stadı'nda yağmur altında oynanan ve nefesleri kesen maçta Bursaspor ile Trabzonspor 3-3 berabere kaldı... 16. dakikada konuk Trabzonspor öne geçti. Fatih Atik'in ceza sahasının hemen önünden çektiği şutu kaleci Harun Tekin'den kurtardı. Dönen topu iyi takip eden Özer şık bir vuruşla skoru 1-0 yaptı. Fakat Bursaspor'un yanıtı gecikmedi. 24. dakikada Belluschi'nin kaleci Fatih Öztürk'le girdiği ikili mücadelede yerde kalmasına hakem Bülent Yıldırım 'penaltı' dedi. Atışı kullanan Fernandao topu filelere yolladı: 1-1. Sadece 4 dakika sonra Bursaspor ikinci golü de buldu. Ani gelişen atakta Bakambu, Belluschi'den aldığı topu, hareketlenen Ozan Tufan'ın önüne attı. Hızla ceza sahasına giren genç yıldız plase bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 2-1. 42. dakikada Fernandao'nun attığı gol, ofsayt gerekçesiye sayılmadı.

VOLKAN ŞEN, ESKİ TAKIMINI AFFETMEDİ
Herkes ilk yarının bu skorla bitmesini beklerken sahneye Yusuf Erdoğan çıktı. Ceza sahasının hemen dışında kazanılan serbest vuruşta topun gerisine geçen Yusuf güzel bir plaseyle kaleci Harun'u mağlup etti ve ilk devre böylece 2-2 sona erdi. Gol yağmuru ikinci yarıda da sürdü. 53. dakikada Ozan Tufan'ın pasında Volkan Şen penaltı noktası üzerinde gelişini vurdu ve Bursaspor birkez daha öne geçti: 3-2. Fakat 80. dakikada Mustafa Akbaş sahneye çıktı ve skoru belirledi: 3-3.