Fener'e var bize yok mu!

G.Saraylı futbolcular Mersin İdmanyurdu maçı sonrası penaltılarını vermeyen Fırat Aydınus'a seslenerek, "Fener'e var ama bize yok mu hocam" serzenişinde bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Aralık 2014 Güncelleme 21 Aralık 2014, 00:51
Fener’e var bize yok mu!

İÇİNDEKİLER

G.saray cephesi maçtan sonra hakem Fırat Aydınus'a ateş püskürdü. Sarı-Kırmızılı futbolcular hakem Aydınus'un penatılarını vermediğinden yakındı. "Fenerbahçe'nin Erciyes ile oynadığı maçta verilen penaltı evlere şenlikti. Hakemler Fenerbahçe lehine sürekli penaltı verirken bizim net penaltılarımız görülmüyor" görüşünde birleşti. Galatasaraylı oyunculardan Burak Yılmaz, kaleci Nihat'ın, "Burak bunu hep yapıyor" sözlerine tepki göstererek, "Ben size soruyorum penaltı değil mi? Gördüğünü söylesin, yakışmadı ayıp. Nihat kardeşimdir. Muhakkak ki sinirli bir şekilde bunu söylemiştir. Bugün (dün) aslan gibi oynadık ve kazandık. Gerçekten şu anda çok üzüldüm" dedi. Galatasaraylı oyunculardan Sneijder, Selçuk ve Melo da Fırat Aydınus'un birkaç penaltıyı vermediğini öne sürerek, Fenerbahçe lehine kolay penaltı verildiğine dikkat çekti.

BAZI TAKIMLARA HER MAÇ PENALTI VERİLİYOR
Galatasaraylı yöneticilerden Ali Dürüst penaltıların çok konuşulduğunu ifade ederek, "Demek ki herkes ceza alanına giriyor ki penaltı oluyor. Tabii ki hakemlerin daha dikkatli olması gerekir" dedi. Hamdi Yasaman ise, "Hakem hataları ve hakemlerin oyunu soğutması çok kötü. Hakemlerin oyunu hızlandırması gerekir. Penaltı meselesinde hentbol-voleybol gibi birşey yaşandı. Çok bariz bir penaltı daha var. Bazı takımlara hangisi olduğu belli her maç penaltı veriliyor" dedi.

4 KRİTİK POZİSYON
Arena'da tansiyonu çok yüksek geçen maçın en fazla konuşulan isimlerinin başında hakem Fırat Aydınus geldi... Cuma akşamı Kayseri'de Fenerbahçe lehine verilen penaltının ardından üzerindeki baskı daha da artan Aydınus oldukça tartışmalı kararlara imza attı. Galatasaraylı futbolcular ilk yarıda Servet Çetin ve Serkan Balcı'nın ceza sahası içinde elle müdahaleleri sonrası penaltı itirazında bulundu. Yine ikinci yarıda Chedjou'nun direkten dönen kafa vuruşu sırasında Servet'in topa kolla hamlesi de tartışma yarattı. Burak Yılmaz ile Mitrovic arasındaki pozisyonda ise Mersinli futbolcu çok açık bir şekilde ceza sahasında elle oynadı. Fakat Aydınus, "Burak rakibini itti" diyerek G.Saray aleyhine faul kararı verdi.