Altın vuruş!

Maç boyunca sadece Mehmet Topal'la 1 kez net pozisyon bulabilen Sarı-Lacivertliler bitime 5 dakika kala kaptan Emre'nin penaltı golüyle çok kritik bir galibiyet aldı. Kanarya böylece maç fazlasıyla zirvenin sahibi oldu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Aralık 2014 Güncelleme 20 Aralık 2014, 00:55
Altın vuruş!

İÇİNDEKİLER

Yine penaltı yine 3 puan... Fenerbahçe zorlu Kayseri Erciyesspor deplasmanında bitime 5 dakika kala Emre Belözoğlu'nun penaltı golüyle kazandı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Sarı-Lacivertliler böylece bu sezon 6. kez beyaz noktaya da gitmiş oldu.

POZİSYON KISIRLIĞI YAŞANDI
Kadir Has Stadı'ndaki maçta iki takım da net gol pozisyonu bulmakta zorlandı... 16. dakikada sağ kanattan kullanılan köşe atışında penaltı noktası civarında Egemen Korkmaz topa kafayla dokundu. Savunmaya da çarpan meşin yuvarlağa kale sahası içerisinde Kuyt'ın vurmasına kaleci Gökhan Değirmenci engel oldu. 23. dakikada Bruno Alves'in kafa vuruşunu kaleci Gökhan son anda kornere çeldi. Karşılaşmanın ilk yarısı böylece 0-0 sona erdi.

GÖKHAN MÜKEMMEL ÇIKARDI
54. dakikada Anıl kafayla indirdi, Edinho'nun dönerek vuruşu dışarı çıktı. 57. dakikada Emre sol ayağıyla sert vurdu ama çerçeveyi bulamadı. 70. dakikada Fenerbahçe en net pozisyonunu yakaladı. Mehmet Topal'ın kafa vuruşunu kaleci Gökhan mükemmel bir şekilde çıkardı. 77. dakikada Raul Meireles sağ çaprazdan orta şut karışım vurdu, top auta çıktı. 85. dakikada hakem Hüseyin Göçek penaltı noktasını gösterdi. Topun gerisine geçen Emre Belözoğlu kaleci Gökhan'ı mağlup etti ve skoru belirledi.