Alex gidiyor Güray geliyor

Alex Telles için Juventus'un kiralama önerisini geri çeviren Sarı-Kırmızılı yönetim, 7 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif gelirse 'evet' diyecek... Sol bekte oluşacak boşluğu ise Akhisar Belediye formasıyla yıldızı parlayan Güray Varol dolduracak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Aralık 2014 Güncelleme 20 Aralık 2014, 01:15
Alex gidiyor Güray geliyor

İÇİNDEKİLER

Ara transfer çalışmalarına start veren Galatasaray'da tüm gözler Alex Telles'e çevrilmiş durumda... Son haftalarda gösterdiği performansın ardından yeniden Avrupa devlerinin transfer listesine giren Brezilyalı yıldızın durumu Sarı-Kırmızılılar'ın stratejisini belirleyecek... Geçtiğimiz günlerde Juventus'un yaptığı satın alma opsiyonu ile kiralama teklifini geri çeviren Galatasaray yönetimi, 7 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif gelmesi durumunda Alex Telles'i gözden çıkaracak. Sarı-Kırmızılılar, sol bekte oluşacak boşluğu ise Hamza Hamzaoğlu'nun eski öğrencisi Güray Vural ile doldurmayı planlıyor. Akhisar forması altında gösterdiği başarılı performansla Milli Takım'a kadar yükselen yıldız futbolcunun borservisinin 2 milyon Euro olduğu belirtiliyor. Sarı-Kırmızılılar eğer Telles'i 7 milyon Euro'nun üzerinde bir rakama satar, Gürayda 2 milyon Euro'ya renklerine bağlarsa diğer transferler için de önemli bir kaynak oluşturmuş olacak.

HAMZA HAMZAOĞLU FORVETE TAKVİYE DE İSTEDİ
Alınan bilgilere göre Hamza Hamzaoğlu yönetime sunduğu transfer listesinde hücum bölgesine takviye gerektiğini vurguladı... Galatasaray yönetiminin kalan kalan haftalardaki performansına göre Goran Pandev ve Blerim Dzemaili ile yolları ayırabileceği belirtiliyor. Bu durumda, scout ekibinin önerdiği genç ve maliyeti düşük bir forvetin transferi gündeme gelecek. Sarı-Kırmızılılar'ın ayrıca orta alanın ortasına alternatif oluşturacak bir ismin transferini de düşündüğü öğrenildi.

BUGÜN YİNE İLK 11'DE
Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Alex Telles, Mersin İdman Yurdu ile oynanacak karşılaşmada yine ilk 11'de forma giyecek. Hamza Hamzaoğlu ondan çok memnun.

BRUMA YABANCI SINIRINA TAKILDI
Galatasaray'da yabancı sınırlaması yine Bruma'ya vurdu. Kalede Muslera, Chedjou, Melo ve Sneijder'i bankoları olarak belirleyen Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, istikrar adına 5. yabancı tercihini Alex Telles'ten yana kullanacak. Yedek kulübesinde oturacak Bruma ise Wesley Sneijder yorulduğu anda oyuna girecek.