Yılmaz Fırtına!

Trabzonspor, iki kez öne geçtiği ancak yakalandığı maçta Medjani, Sefa (2) ile güldü. Bordo-Mavili ekip,B eşiktaş ve Legia yenilgilerinden sonra ligde nefes alıp 5. sıraya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Aralık 2014 Güncelleme 16 Aralık 2014, 01:40
Yılmaz Fırtına!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Süper Lig'de 13. haftanın son maçında Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup etti. 7. dakikada ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Yusuf Erdoğan sol ayağıyla aşırtma bir vuruş denedi ancak kaleci Serkan Kırıntılı rahatlıkla topa sahip oldu. 11'de ise Trabzonspor golü buldu. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunu Mehmet Ekici kullandı. Mehmet'in ortasında Belkalem kafayla topu altıpas içine indirdi. Medjani müsait durumda yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. 28'de Çaykur Rize, Deniz Kadah ile beraberlik golünü buldu. Çaykur Rizeli Kweuke, 33 ve 34. dakikada Trabzonspor kalecisi Fatih ile karşı karşıya kaldı ama golü bulamadı. 39'da Mehmet Ekici'nin sert şutunu Serkan köşeden çıkardı. 44'te Holosko yüzde yüzlük golü kaçırdı.

GENÇ YUSUF ERDOĞAN İKİ ASİSTLE ADETA YILDIZLAŞTI
DAKİKALAR 57'yi gösterdiğinde Trabzonspor'da Yusuf'un ortasına Sefa Yılmaz kafayla dokundu ve takımını öne geçirdi. 61'de Cardozo'nun kafa vuruşunu Serkan mükemmel çıkardı. 65'te Kweuke, savunmanın arkasına atılan topta kaleci Fatih'i avladı ve maça eşitlik geldi: 2-2. 75'te Yusuf'un pasında Sefa, Serkan'ı yine avladı: 3-2.

Yine duran top golü!
TRABZON artık alıştığı duran top gollerine bir yenisini daha ekledi. 11. dakikada Mehmet Ekici'nin sağ kanattan kullandığı korner atışında Mejdani kafa vuruşuyla golü attı.