Bazı oyunlar oynanıyor!

F.Bahçeli futbolcular ve teknik heyet yönetimin verdiği yemekte bir aray ageldi. Başkanvekili Mahmut Uslu yemekte kendilerine bazı oyunlar oynandığını öne sürerek, "Dever arasına kadar liderliği yakalarız" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Aralık 2014 Güncelleme 11 Aralık 2014, 00:58
Bazı oyunlar oynanıyor!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçeli futbolcular ile teknik heyet yöneticilerin verdiği yemekte bir araya geldi. Başkan Aziz Yıldırım'ın işlerini gerekçe göstererek katılmadığı yemeğe yöneticilerden Başkanvekili Mahmut Uslu ile Mithat Yenigün, Ömer Temelli ve İlhan Ekşioğlu gibi yöneticiler de katıldı. Burada konuşan Mahmut Uslu son zamanlarda F.Bahçe'nin birlikteliğini bozmak için bir imaj oluşturulduğunu söyleyerek, "Arada 2 puan var. Tüm derbileri dışarıda oynadık. En önemli şey bizim taraftarımız. Onlar maçlara daha çok gelmeli ve takıma sahip çıkmalı. Belli birtakım şeyler oynanıyor. Soyut olduğu için şöyle oldu böyle oldu diyemiyoruz. En çok penaltı bize veriliyor diye birşeyler söyleniyor. Devre arasına kadar liderliği yakalarız ve puanla öne geçiriz. Hep beraber bir olalım diye düşündük inşallah iyi olur" diye konuştu.

TAKIMI ŞAMPİYON YAPMA SORUMLULUĞUMUZ VAR
İŞLER kötü gittiğinde futbolcularda stresin arttığını dile getiren Uslu, "Biz mutlaka şampiyon olmak istiyoruz. Bu bir baskı oluşturuyor. Futbolcuların en önemli yeri ailelerinin yanı. Bizler de stresliyiz. Yoğun bir baskı içindeyiz. Genel Kurul'dan yetki aldık ve bu takımı şampiyon yapmak adına sorumluluğumuz var. 1 milyon üye gibi çok önemli projeleri yürütüyoruz. Amiral gemimiz futbol takımımız ama tüm branşlarda uzak ara birinciyiz" dedi.

EMRE: 4 MAÇTA HEDEF 12 PUAN
Yemekten sonra bir açıklama yapan Emre Belözoğlu, "Sivas maçı kolay değil. Umarım kazanan biz oluruz ve kazanmaya da ihtiyacımız var. Hedefimiz 4 maçta 12 puan almak Bunun başlangıcı da Sivas maçı olacak" diye konuştu.