İnanılmaz iddia!

Akhisar maçının 35. dakikasında kaptan Selçuk ile gerginlik yaşayan Muslera'nın, bu yüzden kadroya alınmadığı iddia edildi. 2. iddia ise daha ilginç: Uruguaylı file bekçisi 2 gol daha yeseydi Devler Ligi gruplarından en çok gol yiyen kaleci olacaktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2014 Güncelleme 10 Aralık 2014, 01:58
İnanılmaz iddia!

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda dün gece İngiliz ekibi Arsenal'e farklı bir skorla mağlup olan Galatasaray'da kaleyi formsuz olduğu söylenen Sinan Bolat korurken, Sarı-Kırmızılı ekibin bankosu Muslera kadroya dahi alınmadı! Uruguaylı file bekçisinin kadroya alınmamasının ardından bir anda çeşitli spekülosyonlar ortaya atıldı. Bunlardan ilki teknik patron Hamza Hamzaoğlu'nun tasarrufu ile ilgiliydi. Galatasaray'ın geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada 35. dakikada G.Saray'ın kalesine yakın bir bölgeden serbest vuruş kullanıldığı sırada Selçuk'tan topu bırakmasını isteyen ve kaptanın topu bırakmaması ile kısa süreli gerginlik yaşanmıştı. Daha sonra Semih de araya girse de Muslera 'Burası benim bölgem uzaklaşın' diyerek eliyle tepki göstermişti. Urugaylı file bekçisinin bir anda Arsenal maçında oynatılmaması ve formsuz olan Sinan'ın kaleye geçmesi kafaları karıştırdı ve bu olayı akıllara getirdi.

2 GOL DAHA YESEYDİ ŞAMPİYONLAR LİGİ TARİHİNE GEÇECEKTİ!
2. iddia ise bambaşka bir konu ile alakalıydı. Bu maça kadar kalesinde 15 gol gören Muslera, eğer 2 gol daha yeseydi Şampiyonlar Ligi tarihinde grup maçlarında en çok gol yiyen kaleci ünvanına sahip olacaktı. Uruguaylı kaleci böyle kötü bir ünvana sahip olmak istemediği için hocasından izin istedi. Bunun üzerine Hamzaoğlu kaleye Sinan Bolat'ı geçirdi. Maçın ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, "inan'ın sözleşmesinde beş maç oynaması gerekir diye bir madde var. O yüzden Sinan'ı oynatmak zorunda kaldık" dese de ikna edici olmadı. Sinan bu sezon 2. maçını oynadı.

SİNAN BOLAT DA NASİBİNİ ALDI
Gruptaki son maçta Galatasaray'ın kalesini koruyan Sinan Bolat için güzel bir gece olmadı. Muslera'dan sonra o da 4 golden nasibini aldı.