Timsah Paşa'ya patladı

Süper Lig'de son 3 haftayı beraberlikle geçiren Bursaspor, acısını Kasımpaşa'dan çıkardı. Timsah'ın gollerini Fernandao (2), Josue (pen), Ozan, Volkan Şen kaydetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Aralık 2014 Güncelleme 08 Aralık 2014, 00:48
Timsah Paşa’ya patladı

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de Bursaspor, sahasında Kasımpaşa'yı dağıttı: 5-1. Kapalı kale arkası ve maraton tribünlerinin kapalı olduğu mücadelede ligde son 3 haftayı beraberlikle geçiren Bursaspor, Kasımpaşa karşısında farklı skorla galip geldi.
Maçın henüz 3. dakikasında Şener'in yerden yaptığı ortaya Fernandao düzgün vurdu: 1-0. 15. dakikada peanlatı vuruşnda Josue, topu ağlarla buluşturdu: 2-0. 31. dakikada Fernandao bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 3-0'a getirdi. İlk yarı 3-0 Bursa'nın üstünlüğüyle sonuçlanırken Bursa fırtınası 2. yarıda da devam etti. 73. dakikada Ozan Tufan meşin yuvarlağı filelere bıraktı:
4-0. 82'de sahneye çıkan isim bu kez Volkan Şen oldu: 5-0. Bu skordan itibaren Bursa oyunu rolantiye aldı ve Kasımpaşa'da Babel 87'de siftah yaptı: 5-1. Bursaspor karşılaşmayı 5-1 kazanarak puanını 19'a yükseltti.

KARİYERİMİN EN BÜYÜK DARBESİ
Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota, "Kariyerimdeki ilk büyük darbe. Çok üzgünüm. Yorum yapmaya bile gerek yok. Bursa'yı tebrik ederim" diye konuştu.