Bir kez bile ağlamadım

Genel Kurul'da söz alan eski başkan Ünal Aysal, "Ben enkaz devretmedim, asıl enkaz bana bırakıldı .Fakat birgün bile buraya gelip ağlamadım. 2011'de görevden kaçmadım, Eylül ayında hiç kaçmam" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Aralık 2014 Güncelleme 07 Aralık 2014, 01:54
Bir kez bile ağlamadım

İÇİNDEKİLER

Son günlerde eleştirilerin odağında isim olan eski başkan Ünal Aysal, Genel Kurul'da söz aldı ve hakkındaki iddialara yanıt verdi. İşte Aysal'ın yaptığı flaş açıklamalar:

OPERASYONA DAHİL OLMUŞSUNUZ
"Sizleri dikkatlice dinledim ve bana karşı yapılan operasyona dahil olmuşsunuz tebrik ederim. Canaydın, Cansun'dan kulübü 42 milyon Dolar borçla alıp 109 milyon Dolar'la devretmiş. Polat ise, 109 milyon Dolar borcu, 329 milyon Dolar borçla devretti. Tam 220 milyon Dolar fark var. Buna enkaz diyemeyiz. Ama Ünal Aysal'ın enkaz bıraktığı söyleniyorsa, gerçek enkaz budur. Benim ibra edilmek-edilmemek gibi bir sıkıntım yok. Bunun burada konuşulması bir Galatasaray başkanı için rencide edicidir. Ben 2011'de görevden kaçmadıysam, 2014 Eylül'de görevden hiç kaçmam."

HOCALARIN SİGORTASI ATTI

Ocak ayında yaptıkları transferleri savunan eski başkan Ünal Aysal, "Diyorlar ki Ocak ayında neden bu kadar transfer yaptınız. Yabancı teknik adamlar Ocak ayında bile oldukça fazla transfer istedi. Yabancı kısıtlaması, yabancı hocaların sigortasını attırdı" ifadesini kullandı.


YARSUVAT YALAN SÖYLÜYOR

Eski yönetici Işın Çelebi, Başkan Yarsuvat'ın eleştirilerine sert yanıt verdi. Çelebi, "Öyle derme çatma masalar falan da yapılmamıştır. Söylenen tümüyle yalan ve yanlıştır" diye konuştu.