Sneijder bu işe ne der!

"Sneijder yerli oyunculardan 3-4 katı fazla kazanıyo.r Acaba bu parayı hakediyor mu?" diyen Hamza Hamzaoğlu, Sneijder'in hocası olduŞ. imdi gözler bu ikiliye çevrildi. Bu sözler yeni bir krizin habeirsci mi olacak?

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Kasım 2014 Güncelleme 29 Kasım 2014, 01:01
Sneijder bu işe ne der!

İÇİNDEKİLER

Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'dan teklif almasının ardından genç teknik adamın, sarı-kırmızılı takımın yıldızı Wesley Sneijder hakkında söylediği sözler yeniden akıllara geldi. Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu daha önce TRT'de yaptığı bir yorumda, Sneijder'ın aldığı parayı hak edip etmediğini sorgulamıştı ve bu sözyer uzun süre gündemi meşgul etmişti. İşte Hamzaoğlu'nun Sneijder'i rencide eden o konuşması: "Tabii ki Hollanda'nın alt yapısı hepimiz tarafından biliniyor, ekol oldular. Yıllardan beri de futbolcu ihraç ediyorlar dünyaya. Bizim oyuncularımız belki onlar kadar teknik anlamda yeterli olmayabilir. ama aldığı parayı hak eden bir davranışları var. Zaten onlar bu eğitimi aldıkları için ülkemize geliyorlar ve bizim oyuncularımızdan 3-4 kat fazla para veriliyor..."

BAKALIM AYNI CÜMLELERİ KURABİLECEK Mİ?
"Ama o parayı hak etmek için acaba gerçekten gereğini yerine getiriyorlar mı? Galatasaray 'da Hollanda'daki kadar koşuyor mu acaba? Orada koşuyor, adam kovalıyor, basıyor, pres yapıyor, savunmaya geliyor. Ama Galatasaray'da sadece ayağına top geldiğinde oynuyor..." Şimdi Hamza Hamzaoğlu'nun Dünya Kupası sırasında Sneijder için sarfettiği bu sözleri Galatasaray'ın başındayken Sneijder'in yüzene söyleyip söyleyemeyeceği merakla bekleniyor