İlk hedef Gignac

Sportif Direktör Cenk Ergün önceki gün Gignac'ın menajeri ile görüştü. 29 yaşındaki golcü futbolcunun 2.5 milyon Euro'dan 3 yıllık imza atmaya hazır olduğu öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Kasım 2014 Güncelleme 27 Kasım 2014, 01:20
İlk hedef Gignac

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ekonomik açıdan sıkıntılı günler yaşamasına rağmen ara transfer için kolları erken sıvadı. 2009 yılında Kader Keita'yı Sarı- Kırmızılı takıma getiren menajer Alfred Obrou bu kez de Marsilya'nın Fransız forveti Gignac için devreye girdi. Obrou yakın dostu olan Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün'le önceki gün Brüksel'de yüz yüze bir görüşme gerçekleştirdi. Obrou 2 saate yakın süren zirvede Marsilya ile sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmayan Gignac'ı devre arasında Galatasaray'a getirebileceklerini söyledi. Cenk Ergün bu görüşmede Obrou'ya, "Gignac'ı her takım ister. Gerçekten çok farklı özelliklere sahip bir oyuncu. Ancak ara transferde önceliğimiz kadroyu boşaltmak olacak. Gignac için hem yönetim hem de teknik heyetle bir görüşme yapmalıyız. Bu konu 10 gün içinde netlik kazanır" ifadesini kullandı.

16 RESMİ MAÇTA FİLELERİ 13 KEZ HAVALANDIRDI
Marsilya ile olan sözleşmesinde 3.6 milyon Euro yazan Fransız forvetin vergiler düşüldüğünde eline net 2.4 milyon Euro geçiyor. 29 yaşındaki futbolcunun sezon başına net 2.5 milyon Euro'dan Galatasaray'a 3 yıllık imza atmaya hazır olduğu ortaya çıktı. Marsilya'da mutlu olan ve ayrılmaya sıcak bakan Fransız futbolcu bu sezon oynadığı 16 resmi karşılaşmada fileleri 13 kez havalandırmayı başardı. Sportif Direktör Cenk Ergün'ün yapılan görüşmeyi yöneticilerle paylaştığı ve G.Saray'ın devre arasında Marsilya'ya teklif yapmaya hazırlandığı belirlendi.