Efsane 4'lünün Fikret'i de gitti

Fenerbahçe'nin unutulmaz marşında 'Hala birer efsanedirler' diye geçen 4'lünün bir üyesi daha hayatını kaybetti. Çubuklu formay2ı 2 yıl büyük bir başarıyla sırtında taşıyan Fikret Kırcan 95 yaşında aramızdan ayrıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Kasım 2014 Güncelleme 27 Kasım 2014, 00:56
Efsane 4’lünün Fikret’i de gitti

İÇİNDEKİLER

Türk futbolu unutulmaz bir yıldızını daha kaybetti... "Cihatlar, Lefterler, Canlar, Fikretler" dizesiyle başlayan Fenerbahçe marşındaki Fikret Kırcan 95 yaşında hayatını kaybetti. En yaşlı Fenerbahçeli olan olan Kırcan'ın vefatı Sarı-Lacivertli camiada büyük bir üzüntü yarattı. 14 yaşında giydiği çubuklu formayı 22 yıl başarıyla taşıyan, 412 maçta 139 gol atan Fikret Kırcan aynı zamanda Fenerbahçe tarihinin en uzun süre forma giyen futbolcusuydu. 'Küçük Fikret' lakaplı Kırcan için bugün 10.00'da Dereağzı'nda tören düzenlenecek. Kırcan, Şakirin Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

14 YAŞINDAN BERi FENERLi
F.Bahçe tarihinin en uzun süre görev yapan futbolcusu olan Fikret Kırcan, 14 yaşında sırtına geçirdiği çubuklu forma ile efsaneler arasına girdi.

MiLLi TAKIM'IN DA TARiHiNE GEÇTi!
2. Dünya Savaşı nedeniyle Milli Takımımız 1937 ile 1948 arasında hiç maç yapamamıştı. Fikret Kırcan, 1948'de oynanan Yunanistan maçında ağları havalandırarak Ay-Yıldızlı ekibimizin 11 yıl sonra kaydettiği gole imzasını atarak tarihe geçmişti.