Potada büyük skandal

G.Saray Liv Hospital'in yıldızlarından Furkan Aldemir, 5.5 aydır maaşı ödenmediği için sözleşmesini tek taraflı feshetti. Milli oyuncu, "NBA'e gidiyorum" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2014 Güncelleme 25 Kasım 2014, 01:08
Potada büyük skandal

İÇİNDEKİLER

Büyük rezalet!.. Ekonomik krizin vurduğu Galatasaray Liv Hospital en önemli oyuncularından Furkan Aldemir'i kaybetti... 5.5 aydır parası ödenmeyen milli basketbolcu, sözleşmesindeki tek taraflı fesih hakkını kullandı. Yönetime cuma gününe kadar süre veren Furkan Aldemir'in menajeri, yine ödeme yapılmaması üzerine fesih belgelerini federasyonu gönderdi. Sezon başında F.Bahçe Ülker'den çok cazip bir teklif almasına rağmen, maaşını düşürerek Galatasaray'da kalan Furkan'ın çok büyük bir ihtimalle NBA takımlarından Philadelphia 76'ers'e gitmesi bekleniyor. Coach Ergin Ataman, "Şu anda Arroyo dışında tüm oyuncuların Furkan gibi gitme hakkı var. Eski yönetim bombayı bırakıp gitti. Yeni yönetimin ekonomik gücü yok" dedi.

ŞİMDİ SIRADA DİĞER YILDIZLAR MI VAR?
Furkan Aldemir'in şok eden vedasının ardından tüm gözler takımın diğer oyuncularına çevrildi. Arroyo, Erceg, Micov, Kerem ve Sinan gibi yıldızların da elinde fesih hakkı bulunuyor.