Prandelli etti!

Prandelli Sneijder gibi bir yıldızı yedek oturttu . Kadro seçimi ve yanlış tercihleriylet araftarları çıldırttı... TT Arena "Prandelli istifa..." diye inledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Kasım 2014 Güncelleme 23 Kasım 2014, 01:17
Prandelli etti!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Trabzonspor karşısında 3-0 yenilirken Prandelli yaptığı hatalarla maça damgasını vuran isim oldu. İtalyan çalıştırıcı Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmada kadro seçimi ve yaptığı tercihlerle taraftarı çıldırttı. Sarı-Kırmızılı takımın en büyük kozu olan Wesley Sneijder'i yedek soyundurarak maça başlayan Cesare Prandelli, Alex Telles ve Bruma gibi oyunun sonucunu değiştirebilecek oyuncuları ilk 18'e bile almayarak çok büyük bir yanlış daha yaptı. Sezon başından beri her maça değişik bir 11 çıkarmayı adet haline getiren İtalyan teknik adamın özellikle maça Sneijder'le başlamaması herkesi şaşırttı.

MAÇI TARAFTAR GİBİ İZLEDİ. HİÇBİR HAMLE YAPAMADI
CESARE Prandelli Galatasaray savunması S.O.S sinyalleri verirken kulübede tıpkı bir seyirci gibi maçı izleyerek saç baş yoldurttu. Oyunda kazanmayı gerektiren hiçbir hamle yapamayan İtalyan teknik adam Sarı-Kırmızılı taraftarların büyük tepkisini topladı. Galatasaray taraftarları yenen gollerden sonra Prandelli aleyhine bağırarak kendisini istifaya davet etti.

İŞ İŞTEN GEÇTİ SNEIJDER GİRDİ
Galatasaray'
ın en büyük kozu olan Sneijder maça kulübede başladı. Hollandalı futbolcu maçın 61. dakikasında oyuna girdiğinde iş işten geçmişti.