İşte küfür eden o iki kişi!

Kameralardan tespit edilen iki kişi Arena'daki nezarethanede bekletildi. Sonra haklarında adli işlem başlatıldı... Olaylı maçtan 1 gün sonraS avcılık'a giden Volkan Demirel de kendisine küfür ve hakaret eden 2 kişiden birisini tespit etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2014 Güncelleme 20 Kasım 2014, 01:48
İşte küfür eden o iki kişi!

İÇİNDEKİLER

Türk Telekom Arena'da oynanan Türkiye- Kazakistan maçında Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e edilen küfürler ve yıldız oyuncunun stadı terketmesi günlerdir manşetleri süslüyor... Volkan'a kimin ya da kimlerin küfür ettiği tartışılırken, TAKVİM yine gündem yaratacak bir haberciliğe imza attı... TT Arena'da yaşananları araştıran TAKVİM, şok edici bir gerçeğe ulaştı. O gece Volkan'a küfürden sadece iki kişiye işlem yapıldığı ortaya çıktı. Tecrübeli file bekçisinin kendisine edilen küfürlere tepki olarak stattan ayrılmasının ardından düğmeye basan emniyet güçleri hemen kale arkasındaki tribünleri çeken kameralardaki tüm görüntüleri incelemeye aldı. Çok ince bir çalışmanın ardından o anları saniye saniye inceleyen emniyet güçleri Volkan Demirel'e küfür eden sadece iki kişiyi tespit etti. Bu kişiler hiç vakit kaybetmeden Türk Telekom Arena'nın içinde bulunan nezarethaneye götürüldü ve adli işleme tabi tutuldu. TAKVİM bununla da yetinmedi, iki taraftarın kimliklerine de ulaştı.

AVUKAT "BELLİ DEĞİL" DEDİ AMA VOLKAN ŞİKAYETÇİ OLDU
Volkan'a küfür eden o kişilerin isimlerinin S.E. ve E.Ş. olduğu belirlendi. Maçtan 1 gün sonra Savcılık'a giden Volkan de izlettirilen görüntülerden 1 kişiyi teşhis etti... Milli kalecinin, kamera kayıtlarına yakalanan diğer taraftarı ise tespit edemediği belirlendi. Öte yandan Volkan'ın avukatı Mahir Işıkay, "Şikayetçi olup olmayacağımız belli değil" demişti. Fakat milli kalecinin polisin tespit ettiği iki taraftardan da şikayetçi olduğu belirlendi.

İKİ TARAFTARLA DİYALOĞA GİRDİ
Kazakistan maçı öncesinde ısınırken bir anda tribünlere dönen Volkan Demirel'in iki taraftarla diyaloğa girdiği fotoğraflara işte böyle yansımıştı... Polisin stattaki güvenlik kameralarından tespit ettiği taraftarlarların bu iki kişi mi olduğu henüz bilinmiyor. Haklarında adli işlem başlatılan taraftarlar serbest bırakıldı.

iŞTE KÜFÜR ANI
Bir Galatasaray taraftarı, Volkan'a küfür edildiği anın videosunu çekip Facebook'a koydu. Fakat küfür olayı büyüyünce videoyu hesabından sildi...
Küfür olayıyla ilgili çok çarpıcı bir video sosyal medyaya düştü... Bir G.Saray taraftarının Facebook hesabından paylaştığı videoda Volkan Demirel'e küfür anı gözler önüne seriliyor. Videoda milli kaleci ısınma hareketleri yaparken bir taraftar ellerini kaldırıyor ve 'O.... Çocuğu' diye bağırıyor. Küfür olayının büyümesinin ardından G.Saray taraftarının videoyu hesabından silmesi de dikkatleri çekti.


ÇETiNKAYA iFADE VERDi
Savcı İsmail Onaran, olaylar sırasında Volkan Demirel ile birlikte Türk Telekom Arena'da bulunan Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'yı tanık sıfatı ile ifadeye çağırdı. Ayrıca maçtan 1.5 saat sonra otopark kapısında yaklaşık 500 taraftarın o saatte neden hala orada bulunduğunun araştırıldığı öğrenildi.

VOLKAN'DAN KONUŞMAMA KARARI
Türkiye'
nin gündemindeki isim olan Fenerbahçeli Volkan Demirel konuşmama kararı aldı... Milli kalecinin artık TT Arena'da yaşanan olaylarla ilgili herhangi bir yorumda bulunmayacağı öğrenildi

GÜVENLİKÇİLER DE DAYAKTAN ŞİKAYETÇİ!
Gazetecilere yaptıkları saldırı nedeniyle herkesin tepsini çeken güvenlik görevlilerinden şok bir hamle geldi... Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan güvenlikler, "Gazeteciler de bizi darp etti" iddiasıyla Savcılık'a şikayette bulundu.

TUNÇ ÖZGEN