Sneijder depremi - 2

Türk oyuncuların özellikle de Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın Sneijder'in oynamaması için Prandelli'ye baskı yaptığı iddia edildi. Yedek başlayan yıldız oyuncu için Prandelli, "Teknik bir seçim" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Kasım 2014 Güncelleme 01 Kasım 2014, 01:13
Sneijder depremi - 2

İÇİNDEKİLER

Önceki gün gündeme getirdiğimiz haberde, Wesley Sneijder'in bugünkü Kasımpaşa maçında oynamak istemediğini yazmıştık. Hollandalı yıldız yeni sözleşme yapılmamasını bahane ederek Kasımpaşa maçında oynamak istemediğini söylemişti. Sneijder ile Prandelli arasındaki köprüler ayrıca Lütfi Arıboğan istifası nedeniyle de atıldı. Çünkü Sneijder'i Galatasaray'a getiren isim Arıboğan'dı. Tecrübeli oyuncunun oynamak istememesinin bir nedeni olarak da 3 günlük kamp olduğu iddia edilmişti. Sneijder'in, "Biz çocuk muyuz. 3 günlük kamp nedir?" tepkisi de takım ile olan bağları zedelemişti. Sneijder tüm bu gelişmelerden sonra dün yedek kulübesindeydi. Moralinin bir hayli bozuk olduğu Sneijder, Türk oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadroya ise bir hayli içerlediği öğrenildi. Hatta bir iddaya göre Galatasaray'da kadro Burak Yılmaz ve Selçuk İnan tarafından hazırlanıyordu. Hollandalı oyuncunun, yakın çevresine, "Benim kariyerim gereği bu takımda direkt oynamam gerikiyor" dediği bildirildi.

İKİNCİ YARIDA OYUNA GİRDİ... PRANDELLİ'YE ÖFKELİ
KASIMPAŞA maçına ikinci yarıda dahil olan Wesley Sneijder'in moralinin bozuk olduğu gözlenirken, Türk oyuncularla fazla diyaloğa girmemesi de dikkatlerden kaçmadı. Hollandalı yıldız, oyuna girerken Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli ile herhangi bir fikir alış verişinde bulunmadı. İtalyan hoca ile köprüleri atan Sneijder'e sosyal medyada taraftarlar sahip çıktı.

BURAK YILMAZ İLE PAS ALIŞVERİŞİNDEN KAÇINDI
SNEIJDER oyuna girdikten sonra özellikle de Burak Yılmaz ile saha içinde bir türlü anlaşamadı. Pas alışverişinden kaçan ikilinin tutumu taraftarları da çıldırttı. Olayların ortasında yer alan Prandelli'nin Kasımpaşa maçından önce Sneijder için söyledikleri dikkatlerden kaçmadı. İtalyan teknik adam, Hollandalı yıldızı teknik nedenlerden dolayı kadroya almadığını ifade etti.