Fener derbisi Olimpiyat'ta

Beşiktaş Başkanı iç sahada ilk maçın F.Bahçe derbisi olduğunu hatırlatarak, "Derbiyi ve Partizan maçını Olimpiyat'ta oynayacağız"dedi. Orman yeni stadı en kısa sürede bitirmek istediklerini söyleyerek, "Şampiyonluk turunu stadımızda atacağız" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2014 Güncelleme 21 Ekim 2014, 00:39
Fener derbisi Olimpiyat’ta

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman A Spor'a çok özel açıklamalarda bulundu. Orman Fenerbahçe derbisinden kulübün mali yapısına kadar önemli konularda görüşlerini dile getirdi. Fenerbahçe ile sahalarında oynayacağı maça değinen Fikret Orman, "Yönetim kurulu olarak bu mevzuyu henüz aramızda tartışmadık. Ancak ilk iç saha maçımız Fenerbahçe ile. Onu Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız. Sonra da Partizan İstanbul'a gelecek. Onu da yine Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız. Kasım'ın sonunda oynayacağımız iç saha maçını belki Ankara'da oynayabiliriz. Ancak bunu yönetim olarak tartışmamız gerekir" diye konuştu.

STADI EN KISA SÜREDE BİTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Yeni stadın en kısa süre içinde bitirilmesi için çalışmaların sürdüğünü vurgulayan Fikret Orman, "Her zaman söylediğim gibi bu stat Beşiktaşlılar'ın parasıyla yapılan bir stat. Ve finansman itibarı da çok yüklü bir ağırlığı var. En kısa sürede bitirmek istiyoruz. En büyük temennimiz şampiyonluk turunu yeni stadımızda atmak" ifadesini kullandı.

UEFA'NIN İNCELEMESİNDEN HİÇBİR ŞEY ÇIKMAZ
Beşiktaş'ın yalan beyanı olmadığını ifade eden Orman, "Beşiktaş'ın başına geldiğimizde 17 tane kasttan UEFA'daki mahkemelerde davası vardı. Şu anda hiçbir davamız yok. Günü gelip de ödemediğimiz hiçbir borç da yok. Bundan 1 hafta evvel de Sosa'nın bonservisini aldık ve onun da parasını ödedik. UEFA'nın incelemesinden birşey çıkmaz" dedi.

OSMANLISPOR'A TEŞEKKÜR MESAJI
Beşiktaş Kulübü Osmanlıspor Kulübü yönetimine ve Ankara'da futbol takımlarını yalnız bırakmayan Siyah-Beyazlı taraftarlara teşekkür etti. Kulüp Osmanlıspor Başkanı Ahmet Gökçek ve kulüp yöneticilerine özel olarak teşekkürlerini bildirdi.