Yıldırım seferberlik

G.Saray maçı öncesi futbolcuları motive etmek için bir dizi tedbir alınacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ekim 2014 Güncelleme 12 Ekim 2014, 00:47
Yıldırım seferberlik

İÇİNDEKİLER

F. Bahçe Galatasaray maçı için gerisayıma başlarken Başkan Aziz Yıldırım kolları şimdiden sıvadı. Sarı-Lacivertli takımın ezeli rakibiyle oynayacağı dev maça büyük önem veren Aziz Yıldırım yarından itibaren her gün tesislere giderek futbolcularla birlikte olacak. Derbi maçı öncesi futbolcularına moral vermek isteyen Yıldırım'ın böylece takıma "Yanınızdayım" mesajı vermek istediği öğrenildi. Ayrıca F.Bahçe idmanlarını en az 2 yönetici takip edecek. Çalışma öncesi ve sonrası oyuncularla sohbet yapılacak.

GELENEKSEL YEMEK ORGANİZASYONU DÜZENLENECEK
Fenerbahçe'de uzun süredir yapılmayan geleneksel yemek derbi maçı öncesinde de organize edilecek. Bunun için bütün futbolcuların milli takımlarından dönmesi beklenecek. Futbolcularla bile tek yürek olmak isteyen Başkan Aziz Yıldırım'ın yemekte her yöneticiyi yanında görmek istediği belirlendi.

HESAPLARINA 5 MİLYON DOLAR PARA YATIRILACAK
Başkan Aziz Yıldırım Galatasaray maçı öncesi futbolcularına prim dopingi yapacak. Sarı-Lacivertli futbolcuların hesaplarına yarından itibaren transfer taksitleri ve prim alacaklarının bir bölümü olan 5 milyon dolar yatırılacak. Böylece futbolcuların derbiye moralli olarak çıkması sağlanacak.

G.Saray maçı öncesi futbolcuları motive etmek için bir dizi tedbir alınacak
1- Başkan Aziz Yıldırım yarından itibaren tesislere gelerek takımla birlikte olacak
2- Futbolculara 'Yanınızdayız' mesajı vermek için her idmanı 2 yönetici takip edecek
3- Milli Takım maçları bittikten sonra futbolcularla birlikte birlik yemeği yenecek
4- Aziz Yıldırım futbolcularının hesaplarına 5 milyon dolar civarında para yatıracak