Avrupada bambaşka

Yarın Legia'yı konuk edecek olan Trabzonspor, Avrupa Kupası'nda oynadığı son 17 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik ve sadece 2 yenilgi aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ekim 2014 Güncelleme 01 Ekim 2014, 02:12
Avrupada bambaşka

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi L Grubu 2. maçında yarın Polonya temsilcisi Legia Varşova'yı konuk edecek olan Trabzonspor, Avrupa Kupaları'nda Süper Lig'den daha başarılı sonuçlar alıyor. Bu sezon Avrupa'da oynadığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik alan Fırtına, İbrahim Hacıoasmanoğlu'nun başkan olduğu dönemdeki 17 Avrupa maçında 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Bordo-Mavililer bu maçlarda 30 gol atmayı başarırken kalesinde 14 gol gördü. Trabzonspor'un bu 17 maçlık seride aldığı 2 yenilgi de aynı takıma karşı. Trabzonspor, geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi 2. turunda karşılaştığı İtalyan ekibine 2 maçta da mağlup olmuştu.

2 SEZON ÜST ÜSTE GRUPLARA KALMAYI BAŞARDILAR
TRABZONSPOR son 2 sezonda üst üste UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalma .aşarısını da gösterdi. Bordo-Mavili ekip geçtiğimiz sezon play-off turunda Arnavutluk'un Kukesi takımını eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalma başarısını göstermişti. Trabzonspor aynı başarılı bu sezon Rostov karşısında gösterince yine UEFA Avrupa Ligi'nde grup vizesini almayı başarmıştı.

YATTARA İLE BAŞ BAŞA
LEGIA maçına hazırlanan Trabzonspor'da sakat futbolcular can sıkıyor. Başakşehir maçı öncesi sakatlanan ve Kasımpaşa maçına da yetişmeyen Yatabare ile Halilhodzic yakından ilgilendi.

BİRAZ DAHA GAYRET!
Boşnak teknik adam, öğrencisinden kendisine dikkat etmesini ve bir an önce takıma katılmasını için gayret sarfetmesini istedi.