Vakit de yok nakit de

25 Ekim'deki olağanüstü genel kurul öncesi borç 340 milyon dolara dayandı. Yeni yönetim mayıs ayına kadar 80 milyon dolar ödeme yapmak zorunda. Fakat halen güçlü bir aday ve yönetim ortaya çıkmış değil!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2014 Güncelleme 30 Eylül 2014, 02:29
Vakit de yok nakit de

İÇİNDEKİLER

Başkan Ünal Aysal'ın sürpriz kararı sonrasında seçim için geri sayıma giren Galatasaray'da sıkıntı çok büyük... 25 Ekim'deki olağanüstü genel kurula 1 aydan az bir zaman kalmasına rağmen henüz Alp Yalman'ın dışında bir aday çıkmadı. Ayrıca yeni gelecek olan yönetimi büyük sorunlar bekliyor. Son mali genel kurulda açıklanan verilere göre G.Saray'da borç 340 milyon dolara dayanmış durumda. Ayrıca mayıs ayına kadar tam 80 milyon dolarlık ödeme yapılması gerekiyor. Yeni yönetim, geçen sezon Finansal Fair Play nedeniyle UEFA'dan ihtar cezası alındığı için Ocak ayına kadar kasasına 25 milyon dolar koyarak bütçeyi de dengelemek zorunda.

KULÜBÜN AĞIR TOPLARI ADAYLIKTAN KAÇIYOR!
Bütçenin dengelenememesi durumunda UEFA'dan çok ağır yaptırımlar gündeme gelebilir... Kapıdaki bu sıkıntılar nedeniyle Faruk Süren, Ali Dürüst ve Adnan Öztürk gibi kulübün önde gelen isimleri aday olmaktan kaçınıyor. Seçime kadar kalan kısa süre içinde Galatasaray'ın bu zorluklarla nasıl başa çıkacağı merak konusu.