Kuyt gereken cevabı verdi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun isim vermeden Fenerbahçe hakkında yaptığı açıklamalara yanıt gecikmedi. Mahmut Uslu, "Kuyt'ın dediği gibi geçmişte bizi yenmek isteyen takımlar artık beraberliğe bile seviniyor"dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2014 Güncelleme 24 Eylül 2014, 00:21
Kuyt gereken cevabı verdi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki söz düellosu bu kez dolaylı olarak yeniden başladı. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun isim vermeden Sarı- Lacivertli takıma yaptığı eleştirilere cevap gecikmedi. Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Hacıosmanoğlu'nun yaptığı açıklamaya, "Yönetim Kurulu olarak hangi kulüpten gelirse gelsin bu tür demeçlere yanıt vermemeye büyük özen gösteriyoruz. Bu nedenle 1 aydan beri polemik konusu olacak ve camiaları yıpratacak bir açıklamadan kaçınıyoruz. Bu tavrımızı sürdüreceğiz" dedi.

SÜLEYMAN SEBA SEZONUNDA DİKKATLİ DAVRANIYORUZ
SARI- Lacivertli yönetici Mahmut Uslu bu sezonun Süleyman Seba Sezonu olduğunu hatırlatarak, "Bu sezona çok değerli bir insanın ismi verildi. Onun anısını yaşatmak için dikkatli davranıyoruz. Bundan sonra da konuşmayacağız. Bu tip açıklamalara en güzel cevabı futbolcumuz Kuyt verdi. Bunun üzerine daha fazla konuşmaya gerek görmüyorum" dedi.

KUYT GAZİANTEPSPOR MAÇI SONRASI AÇIKLAMIŞTI
FENERBAHÇELİ oyuncu Kuyt,Gaziantepspor maçı sonrasında, "Belki insanlar bizim atamadığımız golleri konuşuyor ama biz son 2 maçta kalemizde gol görmedik. Rakiplerimiz bize karşı savunma ağırlıklı oynuyor. Geçmişte bizi yenmek isteyen takımlar artık berabere kaldıklarında dahi mutlu oluyor.Bu geldiğimiz durumu en iyi şekilde ortaya koyuyor" dedi.

KALE YENİDEN VOLKAN'A TESLİM
Fenerbahçe'de 3 maçlık cezası biten Volkan Demirel'in Akhisar ile oynanacak karşılaşmada kaleyi teslim alacağı öğrenildi. Karabük, Trabzon ve Gaziantep maçlarında 90 dakika görev yapan ve son 2 maçta gol yemeyen Mert'in bu başarıya rağmen kulübeye çekilmesi bekleniyor.