Trabzon ruhu geri geliyor

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, "Yapmış olduğumuz yenilenme ve oluşturduğumuz kadronun ne denli isabetli olduğu ortada" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2014 Güncelleme 21 Eylül 2014, 00:44
Trabzon ruhu geri geliyor

İÇİNDEKİLER

Yeni sezona yeni bir Trabzonspor kimliği ile başlayan Bordo- Mavili ekipte futbolcuların mücadelesi ve birbirlerine kenetlenmesi takım ruhunun yeniden kazanılmaya başlandığı şeklinde yorumlanmaya başladı. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, Metalist karşısında alınan galibiyetin kendileri için moral olduğunu belirtirken, "Yapmış olduğumuz yenilenmenin ve oluşturduğumuz kadronun ne denli isabetli ve doğru olduğunu, Trabzon'a yakışan mücadeleci ruhun geri geldiğini oynadığımız futboldan görüyoruz" dedi. Ortaya konan mücadele ile takım ruhunun yeniden kazanılmaya başlandığını da gördüklerini belirten Üstünsalih, "Trabzonspor yönetimi olarak yapmış olduğumuz bu büyük yatırım ve yeniden yapılanmanın geri dönüşü mutlaka şampiyonluk ve Avrupa Kupaları'nda başarı olmalıdır. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız" ifadesini kullandı.

FORMA ASLANIN AĞZINDA!
Trabzonspor'da forvette Cardozo ile Yatabare arasında 11'de oynamak için sıkı bir rekabet yaşanırken, Waris'e formasını kaptıran Yusuf Erdoğan ise formayı tekrar almak için çabalıyor. Orta saha için Mehmet Ekici ile Salih Dursun arasında rekabet var! Sol bekte İshak ile Musa Nizam kıyasıya savaşıyor. Savunmanın göbeğinde ise Papadopoulos ile Mustafa Akbaş arasında forma savaşı yaşanıyor.