Trabzon Avrupa'yı salladı

Trabzonspor'un Avrupa zaferi UEFA'nın resmi sitesinde de yankı buldu. UEFA.com'da "Trabzon Metalist'in fişini çekti" başlığı kullanıldı. Yerel basında da büyük coşku vardı. Başakşehir maçı için İstanbul'a gelen Bordo-Mavili kafile çiçeklerle karşılandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2014 Güncelleme 20 Eylül 2014, 00:30
Trabzon Avrupa’yı salladı

İÇİNDEKİLER

UEFA.COM Trabzonspor'un galibiyeti için "Metalist'in fişi son dakikada Trabzonspor tarafından çekildi" dedi. Trabzon formasıyla ilk resmi maçına çıkan Avraam Papadopulos, konuk ekibe 3 puanı 4 dakikalık uzatmaların sonunda getirdi" diye yazdı. UEFA.com, Bordo- Mavili ekibin bu galibiyetle gurubunda önemli bir avantajın sahibi olduğunun da altını çizdi. Trabzonspor'un galibiyete yerel basında da büyük ses getirdi. "Zafer" başlığını kullanan Karadeniz'in Sesi, "Bordo- Mavililer UEFA Avrupa Ligi'ne muhteşem bir başlangıç yaptı" yorumunda bulundu.

TRABZON KAFİLESİ ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI
Günebakış ise "Avrupa Fatihi Trabzon" manşetiyle okurlarının karşısına çıktı. Dün Ukrayna'dan İstanbul'a gelen Trabzonspor kafilesini bir gurup taraftar çiçekler ve tezahüratlarla karşıladı. Teknik direktör Vahid Halilhodzic'e olan ilgi görülmeye değerdi. Avrupa'da gelen bu galibiyet Bordo-Mavili taraftarlar için çok büyük bir umut oldu.