Korkulacak bir ekip olacağız

Boşnak hoca takımın her geçen gün biraz daha rayına oturduğunu söyleyerek, "Korkulacak bir ekip olacağız. Neler yapabileceğimizi herkes görecek" dedi. Halilhodzic ayrıca "En az 3 Büyükler kadar şampiyonlukta iddialıyız" ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2014 Güncelleme 19 Eylül 2014, 01:02
Korkulacak bir ekip olacağız

İÇİNDEKİLER

Halilhodzic'in ağzından bal damladı... Trabzonspor Teknik Direktörü geride kalan 2 haftada galip gelememelerinin çok önemli olmadığına dikkat çekerek, "Yeni kurulan bir takım olduğumuz için taşların yerine oturması zaman alıyor. Şu anda herkes birbirini yeni yeni tanımaya başladı. Dolayısıyla futbolcular birbirleriyle kaynaştıkça lokomotifin çarkları tıkır tıkır işleyecek. Bu da başarımızın artmasını sağlayacak. Trabzonspor korkulacak bir ekip olacak. Bunun sinyallerini şimdiden alıyorum" dedi.

TAKVİYELERLE GÜÇLÜ BİR TAKIM OLDUK
SEZON başında kimsenin kendilerine şampiyonlukta şans tanımadığını söyleyen Halilhodzic, "Başlangıçta hakikaten büyük sıkıntılarımız vardı. Ancak yapılan takviyelerle çok daha güçlendik. Bu takım en az Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kadar iddialıdır. Bunu herkes göreceğiz" diye konuştu.

SAKATLARIMIZIN DURUMU İYİYE GİDİYOR
BOŞNAK teknik adam takımdaki sakatlık sorunlarının bitmek üzere olduğunu vurgulayarak, "Ligin 5. haftasından sonra Trabzonspor oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanacaktır. Biz ligde olduğu kadar Avrupa'da da sonuna kadar gideceğiz. Bu takımda çok önemli
isimler var"
ifadesini kullandı.