Erken seçim kararı alındı

Galatasaraylı yöneticiler dün çok önemli bir toplantı gerçekleştirdi. 2. Başkan Özkan Olcay başta olmak üzere 15 yöneticiden 6'sı görüşmeye katılmadı. Yönetim Kurulu 18-25 Ekim tarihlerinde erken seçim yapılmasına karar verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2014 Güncelleme 19 Eylül 2014, 00:33
Erken seçim kararı alındı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da dün yapılan yönetim kurulu toplantısında 18-25 Ekim tarihleri arasında erken seçim yapılmasına karar verildi. Türk Telekom Arena Stadı'nda yapılan önemli zirve saat 17.00'de başladı. Ve toplantının hemen başında Başkan Ünal Aysal Ekim ayının sonunda Galatasaray Genel Kurulu'nu toplama kararı aldı. Toplantıda genelkurulun seçimli mi yoksa Başkan Ünal Aysal yönetimininin istediği 3 yetki adına oylama için mi yapılacağı görüşüldü. Galatasaray'ın yaptığı bu önemli toplantıya 15 yöneticiden 6'sı katılmadı. 2. Başkan Özkan Olcay, Aka Gündüz Özdemir, Ahmet Ocaklı, Emir Sarıgül, daha önce istifasını sunan Sedat Doğan ve yurt dışında olduğu bildirilen Şükrü Ergün katılmadı. Toplantı yaklaşık 2,5 saat sürdü.


ÜNAL AYSAL: AİLEME DANIŞIP SON KARARIMI VERECEĞİM
Toplantı sonrası Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve yönetim kurulu 18-25 Ekim tarihleri arasında seçim yapılmasına karar verdi. Bu kararın ardından Galatasaray Başkanı Ünal Aysal yeniden aday olup olmayacağına karar vermediğini duyurdu. Ünal Aysal yaptığı açıklamada, "Yeniden aday olma konusunda henüz karar vermedim. Dostlarıma ve aileme danışacağım.Ondan sonra daha sağlıklı bir karar vereceğim" diye konuştu.