2. golu atarak fişi çekmeliydik

Bilic Avrupa'da ilk maçların daima zor geçtiğini öne sürerek,"Çok üzgünüm. 2. golü atarak fişi çekmeliydik. Önemli bir avantaj kaçtı" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2014 Güncelleme 19 Eylül 2014, 00:48
2. golu atarak fişi çekmeliydik

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic Asteras önünde çok önemli bir fırsatı kaçırdıklarını söyledi. Hırvat hoca ilk maçların her zaman zor geçtiğini ifade ederek, "Çok üzgünüz.Son 10 dakika anlamsız bir şekilde rakibimizin üzerimize gelmesini bekledik. 1-0'dan sonra 2. golü atıp fişi çekmeliydik. Kazanmamız halinde çok önemli bir avantaj elde edecektik" diye konuştu.

MUSTAFA DEVAM EDEMEDi
Asteras maçının 28. dakikasında adalesinden sakatlanan ve yerini Cenk Tosun'a bırakan forvet oyuncusu Mustafa Pektemek'te yırtık şüphesi olduğu öğrenildi.

MR SONUCU BEKLENİYOR
Başarılı futbolcunun kesin durumu çekilecek MR'ın ardından belli olacağı ifade edildi. MR sonucu kötü çıkarsa Mustafa 2-3 hafta forma giyemeyebilir. Mustafa'nın sakatlanmasına teknik direktör Bilic'in de üzüldüğü ve durumu takip ettiği belirtildi.


JOSE SOSA SiFTAH YAPTI
69. dakikada Oğuzhan'ın yerine oyuna giren oyuna Sosa, Beşiktaş frmasıyla ilk kez sahne aldı. Arjantinli yıldız 21 dakikalık sürede vasat görüntü çizdi.