Kartal'da 3 sakat daha

Daha ligin ikinci haftası geride bırakılırken Beşiktaş adeta revire döndü. Rize maçında sakatlanan Ersan Gülüm, Cenk Tosun ve Atiba'nın tedavisine başlandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2014 Güncelleme 17 Eylül 2014, 00:47
Kartal’da 3 sakat daha

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta sakat futbolcuların biri iyileşiyor diğeri sakatlanıyor... Geçen sezonun en çok sakat veren takımı Beşiktaş, bu sene de bu rekoru elinde bulunduracağa benziyor. Pazartesi günü oynanan Rizespor maçında sakatlanan ve durumları dün çekilen MR sonrası belli olan Ersan Gülüm, Cenk Tosun ve Atiba hakkında kulüp kapsamlı bir açıklama yaptı.

RİZE'YE 3 KURBAN
Yapılan yazılı açıklama şu şekilde: "Rizespor maçında sakatlanan; Ersan Gülüm, Cenk Tosun ve Atiba Hutchinson'un tedavilerine başlandı. Ersan Gülüm'ün sol addiktor kasında birinci derece yırtık olduğu tespit edildi. Cenk Tosun'un maçta aldığı darbeler sonrasında çekilen MR'ında sağ omuz bağında yırtık olduğu tespit edildi. Sol kalçası üzerine düşen ve ağrıları olan Atiba Hutchinson'un tedavisine başlandı."

DEMBA BA SEVİNDİRDİ!
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında karşılaşacağı Asteras Tripolis maçına yönelik yapılan antrenmanda Sosa ve Demba Ba yer aldı. Dünkü antrenman, duran top çalışması sonrası yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.