Sıkıysa bir daha yap

"Bundan sonra benden izinsiz oyuncular soyunma odasına inemeyecek. Bugünden itibaren yeni kurallar devreye girecek... Anderlecht genç bir takım. Bu maçta çok dikkatli olmamız gerekir."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Eylül 2014 Güncelleme 16 Eylül 2014, 01:05
Sıkıysa bir daha yap

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli, Anderlecht maçı öncesi başta Sneijder olmak üzere futbolcularına ağır bir mesaj verdi. İtalyan hoca, Hollandalı futbolcunun Eskişehirspor maçında kendisinden izin almadan soyunma odasına inmesini eleştirerek, "Bundan sonra benden izin almadan oyuncular soyunma odasına inemeyecek. Sıkıysa bir daha yapsın. Takım içersinde bazıkurallar aldık ve kural listesi oluşturduk. Bugünden itibaren yeni kurallar devreye girecek. Bunları tek tek uygulayacağız. Herkes buna uyacak. Bizim için yeni bir dönem başlıyor. Takıma disiplini oturtmamız şart" dedi

ANDERLECHT DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN BİR EKİP
Anderlecht'in kadrosunu yorumlayan Prandelli, "Burada sadece genç bir oyuncu yok. 17 yaşında oyuncuları da var. Genç ve istekli bir takım. Onlar da kendilerini göstermek isteyecek. Dikkatli olmamız şart. Taraftarlarımızın önüne çıkmak için heyecanlıyız" dedi.

KALİTEMİZİ HERKESE GÖSTERECEĞİZ
Devler Ligi arenasının farklı olduğunu belirten Prandelli, "Şampiyonlar Ligi göz önünde olan bir kulvar. Tempo ve oyun farklı. Bazı takımlar bu arenada farklılık getirebiliyor. Bizim kendi değerimiz var. Kalitemizi herkes görecektir" dedi.

ELİMİZDEN GELENŞ YAPACAĞIZ
Galatasaray'ın savunma oyuncusu Chedjou, Anderlecht ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Sarı-Kırmızılı oyuncu Belçika ekibi karşısında ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek, "Sezona iyi başlamak istiyoruz. Bu maç o açıdan çok önemli. Karşılaşmaya gayet iyi hazırlandık. Rakibimiz Anderlecht genç bir takım. Dikkat etmemiz gerekiyor. Ben ya da Muslera hiç fark etmez. Kim gol atarsa atsın önemli olan maçtan 3 puanla ayrılmamız" şeklinde konuştu.