Kartal Sosa'yı KAP'tı!

Beşiktaş'ta 10 numara transferi mutlu sonla bitti. Listesinde Bryan Ruiz, Ben Arfa ve Jose Sosa bulunan yönetim son olarak Jose Sosa'da karar kıldı. Arjantinli star dün akşam KAP'a bildirildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2014 Güncelleme 01 Eylül 2014, 01:44
Kartal Sosa’yı KAP’tı!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Sosa'yı sonunda bitirdi. Bir süredir 10 numara arayışları içersinde olan Siyah-Beyazlı yönetim 29 yaşındaki futbolcuyu dün akşam KAP'a bildirdi. Bu transferde Ukrayna ekibi Metalist'e 3.5 milyon Euro ödenecek. 1.5 milyon Euro garanti ücret alacak oyuncuyla 3+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

SON KARAR BİLİC'TEN
Siyah-Beyazlı yönetim Ben Arfa, Bryan Ruiz ve Jose Sosa'yla her konuda anlaşırken bu üçlü arasında seçim yapan teknik direktör Slaven Biliç, tercihini Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv'in 29 yaşındaki oyuncusu Sosa'dan yana kullandı. Geçen sezon La Lig şampiyonu ve Şampiyonlar Ligi finalisti Atletico Madrid'de kiralık olarak forma giyen deneyimli oyuncuyla resmen anlaştıklarını KAP'a bildirdi. Siyah-Beyazlılar bir dönem Bayern Münih ve Napoli formalarını da terleten yetenekli futbolcuyla 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Sosa'nın Beşiktaş'tan 1.5 milyon Euro garanti, 10 bin Euro da maç başı para alacağı öğrenildi. Teknik Direktör Bilic'in yönetimden Sosa'yı özellikle istediği öğrenildi.