Ne yaptın düdük!

Beşiktaş, İstanbul'da 0-0 berabere kaldığı Arsenal'e karşı Londra'da da müthiş savaştı. 35'te Debuchy'ye ikinci sarı kartı ve penaltıyı vermeyen Portekizli hakem 3 dakika sonra bu kez Motta'nın düşürülüşünü 'görmedi!' 45+1'de Alexis'in golü skoru belirledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2014 Güncelleme 28 Ağustos 2014, 01:28
Ne yaptın düdük!

İÇİNDEKİLER

Ahlar vahlar arasında!.. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi play-off turunda 0-0'ı rövanşında Arsenal'e Londra'da 1-0 yenilerek elendi... Güçlü rakibi karşısında müthiş mücadele eden Kartal aradığı golü bulamayınca sahadan boynu bükük ayrıldı. Siyah-Beyazlılar artık yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Emirates Stadı'nda ilk tehlike Arsenal'den geldi... 9. dakikada Mustafa'nın hatalı pasında topla ceza sahası içerisine giren Wilshere'in vuruşunda top yandan auta gitti. 19. dakikada orta sahadan İsmail'in attığı pasa Demba Ba hareketlendi ancak kaleci Szczesny zamanında çıkarak topu kontrol etti. 35. dakikada maçın kader anı yaşandı. Hızlı gelişen atağımızda rakip ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Mustafa, Debuchy'nin darbesiyle ceza sahasında yerde kaldı. Fakat hakem Proença hem penaltımızı hem de Debuchy'ye ikinci sarıdan kırmızıyı vermedi. Bu pozisyondan 3 dakika sonra birkez daha 'penaltı' diye ayağa kalktık. Motta ceza sahasında tam topa vuracakken Wilshere'in darbesiyle yerde kaldı. Fakat Proença bu pozisyona da 'devam' dedi.

SAVUNMADA BİR ANDA DURDUK VE GOLÜ YEDİK
İlk yarı tam 0-0 bitecek derken savunmamızda yaptığımız büyük hatayı değerlendiren Alexis 45+1. dakikada Arsenal'i öne geçirdi. Ve devre bu golle sona erdi. 53. dakikada Alexis müsait pozisyonda auta vurdu. 64. dakikada Demba Ba'nın şutu yan ağlarda kaldı. 74. dakikada Tolga, Alexis'in şutunu harika çıkardı. 1 dakika sonra Debuchy 2. sarıyı görüp oyundan atıldı. 89. dakikada Demba Ba topa yakın mesafeden dokunamayınca Beşiktaş, Arsenal'e elenmekten kurtulamadı.