Terbiyesizliğin daniskası

F.Bahçe kalecisinin, Melo'ya karşı hareketi ve maç sonrası açıklamalarına isyan eden Basın Sözcüsü Ergün, "Volkan'ın bu yaptığı alenen terbiyesizliktir" dedi. Başkan Aysal ise "Ceza vermezlerse federasyonun çifte standartı tescil edilecektir" ifadesini kullandı Volkan'ın Melo'ya edep yerini gösterdiği de iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2014 Güncelleme 27 Ağustos 2014, 00:49
Terbiyesizliğin daniskası

İÇİNDEKİLER

Aslan'da hedef adam Volkan Demirel... Fenerbahçe'ye penaltılarla kaybedilen Süper Kupa maçı sırasında ve sonrasında milli kalecinin devranışları Galatasaray'da çok büyük tepki topladı. Volkan'ın hem penaltı atışları sırasında Melo'ya yaptığı hareket hem de ardından FBTV'ye yaptığı "Gereksiz sokak köpeklerini zehirlesinler. Yoksa ben kendim temizleyeceğim. Ceza alacağım diye korkuyorum" açıklamasına en sert yanıt basın sözcüsü Şükrü Ergün'den geldi. Ergün, "Türkçemiz'de imam ve cemaat etkilemişini anlatan güzel bir deyim vardır. Anlı şanlı Fenerbahçe yöneticisi terbiye sınırlarını zorlayan beyanatlar verirse, ondan yüz bulan oyuncusu da alenen terbiyesizliği ele alır. Ama biz Galatasaray olarak bu terbiyesizliğin muhatabı olmayı reddediyoruz. Ve bizden bu konuda cevap alamayacaklar. Volkan'ın yaptığı alenen terbiyesizlik" dedi.

AYSAL: YAPILAN ALENİ BİR SALDIRIDIR
Başkan Ünal Aysal da yaşananlarla ilgili Futbol Federasyonu'na mesajlar gönderdi... Aysal, "Burada önemli olan bu kadar aleni bir saldırı karşısında TFF'nin vereceği cezanın derecesi. Eğer Volkan'a ağır bir ceza vermezlerse bizim 3 senedir savunduğumuz TFF'nin çifte standart uyguladığına dair savımızın ne kadar doğru olduğu bir kez daha tescil edilmiş olacak. Merakla ve ibretle bekliyoruz" diye konuştu.

G.SARAY YÖNETİMİ 'O İDDİAYI' ARAŞTIRIYOR!
Sosyal medyada da Galatasaraylı taraftarların Fenerbahçeli Volkan Demirel'e öfkesi çok büyük oldu... Birçok ünlü ismin de milli kalecinin davranışlarına tepki göstermesi dikkat çekti. Öte yandan amatör kamerayla çekilen bir görüntüye göre Volkan'ın Melo'ya edep yerini gösterdiği öne sürüldü. Konuyla ilgili Galatasay yönetiminin şu anda gerekli araştırmaları yaptığı da belirlendi

MELO: CiDDiYE ALMAM!
Süper Kupa maçında Volkan Demirel'le gerilim yaşayan Felipe Melo dönüş yolculuğunda konuştu... Brezilyalı yıldız, "Volkan'ı kesinlikle ciddiye almıyorum. Bu konuda yorum yapmayacağım" dedi.

VOLKAN: MAHKEMEYE VERECEĞİM
Olay adam Volkan Demirel, Instagram hesabından eleştirileri yanıtladı. Milli kaleci, "Açıklamamdan dolayı rahatsız olan, farklı yerlere çeken veya laf olsun diye sanal alemde aklına geleni yazanlara bu yazım. Ben nereye ne söylediğini çok iyi bilen biriyim ve ben ne kadar ağır şeyler yaşadığımı bir ben bilirim. Ne sokak köpeklerini kastettim ne de başka bir şeyi. Bana terbiye vermeye çalışanlar ilk önce kendi yazdıkları yorumlara baksınlar" dedi.