Rostov'u elemek mucize

"Elimde sihirli değnek yok. Rostov karşısında mucize yaratmak istiyoruz. Turu geçmemiz büyük bir başarı olur. Yabancılar buraya para için geliyor. Göndermek istediklerimiz ise bizi tehdit ediyor. Malouda cezasını çekecek"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2014 Güncelleme 21 Ağustos 2014, 00:40
Rostov’u elemek mucize

İÇİNDEKİLER

Bu akşam Avni Aker'de oynanacak Rostov maçı öncesi Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic basın toplantısı düzenledi... Boşnak hoca yine zehir zemberek açıklamalar yaptı. İşte bomba etkisi yaratan o sözler:

HİÇ MAÇ KAZANAMADIK!
"Rostov iyi bir takım. Birçok fırsata girebiliyorlar. Neredeyse her müsabakada 1 penaltı pozisyonu var. Defansif anlamda, birebir mücadelelerde çok iyiler. Rakibimizin bu kadar avantajlı yönlerine rağmen yarın akşam mucizeyi yaratmak istiyoruz. Rostov'u elememiz büyük bir başarı olur, mucize olur. Bugüne kadar hiçbir hazırlık maçını kazanamadık. Muhtemelen birçok insan Vahid Hoca'yla birlikte, bir sihirli değnekle her şeyin 1 haftada halledileceğini düşünmüş olabilir."

BAZILARINA ÇOK SİNİRLİYİM
"Maalesef, durum bugün neyse odur. Kariyerim boyunca hiçbir zaman bu kadar sürenin içinde bu kadar sıkıntıyla mücadele etmek zorunda kaldım. Trabzon'a ilk geldiğimiz 40 günden beri çok yoğun çalışıyoruz. İnanılmayacak bir derecede muhteşem bir iş çıkardık. 10 gün içinde 9 oyuncu getirdik. Malouda olayını hepiniz biliyorsunuz. Olaydan 5 dakika sonra hepiniz her şeyi biliyordunuz. Malouda çok büyük bir profesyonel hata yaptı. Raporumuzu hazırladım. Cezası neyse verilmesi gerekiyor. Gitmek istemeyen, gitmek için inanılmaz paralar isteyen, bizi tehdit eden oyuncular var. O yüzden birkaç kişiye sinirliyim. Trabzonspor'a gelen oyuncuların hem sporcu hem kişilik anlamında yeterince incelenmesi gerektiğini söyledim. Bunların hepsi para için geliyor."