UNICEF modeli olabilir

G.Saray ile TTNET arasında Arena'da WİFİ hizmeti ile ilgili anlaşma imzalandı. Başkan Aysal törende "Forma sponsorluğunda UNICEF modeli olabilir" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ağustos 2014 Güncelleme 20 Ağustos 2014, 00:52
UNICEF modeli olabilir

İÇİNDEKİLER

G.Saray ile TTNET Türk Telekom Arena'daki tüm tribünlerde "GS TTNET WIFİ" hizmeti ile futbolseverlere yüksek kapasite ve hızda internet erişimi sağlamak üzere işbirliği anlaşması imzalandı. Aysal forma sponsorluğu için görüşmelerin sürdüğünü söyleyerek, "UNICEF ve Greenpeace gibi hayır işi için kullanabiliriz. Para getirisi yoksa sosyal getirisi olmalı" ifadesini kullandı.

335 ERİŞİM NOKTASI
Türkiye'de ilk kez uygulamaya geçirilecek ve Akıllı Stadyum olarak adlandırılan projesi kapsamında 2014-15 sezonundan, 2019-20 sezon bitimine kadar kablosuz hizmet olacak. Taraftarların internet erişimini kolaylıkla yapabilmeleri için 335 adet erişim noktası kuruldu

2.8 MİLYON LİRA YATIRIM YAPILDI
Arena'
daki proje için 335 adet erişim noktası kuruldu. Proje için 2.8 milyon lira yatırım yapıldı. Bu hizmetin ligin 6. haftasında Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray- Fenerbahçe maçına yetiştirilmesi planlanıyor.