Cimbom'da sıcak hafta!

Forvet adaylarını ikiye indiren Galatasaray, Joel Campbell ya da Pandev ikilisinden birini transfer edecek. Stoper mevkiine ise scout ekibinin önerdiği River Plate'ten Balanta'da karar kılındı. Bu hafta içinde Cimbom hem forvet hem de stoperi açıklayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2014 Güncelleme 10 Ağustos 2014, 01:29
Cimbom’da sıcak hafta!

İÇİNDEKİLER

Devler Ligi'nde başarı ve Süper Lig'de 4. yıldız hedefi olan Galatasaray, transferde vites yükseltmeye başladı.. Transfer için önünde yaklaşık 3 haftası kalan Sarı-Kırmızılılar, önümüzdeki hafta içinde girişimlerini hızlandıracak. Sarı-kırmızılı yönetimin, teknik direktör Cesare Prandelli'nin de talebi doğrultusunda, forvet adaylarını 2'ye stoperde ise teke düşürdü.. Cimbom Napoli'den Pandev yada Arsenal'den Kosta Rikalı Joel Campbell golcüyü kadrosuna katacak. Prandelli'nin ilk tercihi ise Campbell..

KOLOMBİYALI BALANTA'NIN FİYATI 8 MİLYON

Scout ekibinin Prandelli'ye stoper için önerdiği Balanta için de girişimler başladı.. Arjantin ekibi River Plate, 2017'ye kadar sözleşmesinin bulunduğu Balanta için 8 milyon Euro istiyor. Sarı-kırmızılılar, 21 yaşındaki Kolombiyalı stoperi yüzde 50 fon ortaklığıyla ya da satın alma opsiyonuyla transfer etmeye çalışıyor. Arjantin medyası, G.Saray'ın Balanta için yaptığı 2. teklifte rakamı yükselttiğini yazdı.

ŞENER İÇİN DE ARIBOĞAN DEVREYE GİRİYOR

Yerli transferinde Olcan Adın ve Yasin Öztekin'i kadrosuna katarak gücüne güç katan Cimbom, Tarık Çamdal'dan kesin olarak vazgeçilmesinin üzerine Bursaspor'lu Şener Özbayraklı'ya yönelme kararı aldı. Yasin Öztekin transferini bitiren Lutfi Arıboğan'ın Bursaspor'un sağ beki Şener Özbayraklı için devreye girdiğini ifade etti. Cimbom'da transfer bu haftaiçi hareketli geçeceği ifade ediliyor.