Hata yapana bağırırım

2.5 aydır yaşananlar ortada... Samandıra'ya geç gelmeler falan. Hocayı karşıma alıp konuştum. '3 gün izin fazla. Daha çok çalışmalıyız' dedim... Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez... Ama ben nasıl özel hayatıma dikkat ediyorsam, herkes özen gösterecek. Çünkü şampiyon olmalıyız...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ağustos 2014 Güncelleme 09 Ağustos 2014, 00:45
Hata yapana bağırırım

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün sürpriz bir basın toplantısı düzenledi ve son günlerde özellikle Ersun Yanal ile ortaya atılan iddiaları yalanladı... Yanal ve futbolculara üstü kapalı mesajlar veren Yıldırım gündem yaratacak ifadeler kullandı. İşte Yıldırım'ın o sözleri: "Fenerbahçe futbol takımı Nisan ayında oynadığı Rize maçıyla erkenden şampiyon oldu ve 2.5 aylık tatil dönemi yaşadı. Sporcularımız tatilleri yaptı döndü, aynı şekilde teknik heyet de tatilini yaptı döndü. Bizim görevimiz, bu arkadaşlara gelecek yılın planlarını anlatmak ve onlardan da gereken karşılığı almaktır. Futbol takımının ve kulüp personelinin Aralık ayına kadar olan ödemelerini yaptık ve her şeyi sıfırladık. Tüm personelimiz önüne bakacak ve artık önündeki hedeflere doğru çalışması lazım. Bunları anlatmak ve izah etmek yönetimin görevi. Onu atıyorlar, bunu satıyorlar, hepsi uydurma. Ben, kulüp için çalışan insanların arkasından konuşmam, yüzüne konuşurum. Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez. Ne zamana kadar? O özel hayatlar kulübü rahatsız ediyorsa konuşurum. 2.5 aydır olanlar ortada, Samandıra'da geç gelmeleri falan... Ben bunları söylemek zorundayım. Kötü bir şey olduğu zaman başkan zayıf, yönetim yapamıyor! Olmaz öyle şey. Bir başarı ya da başarısızlık varsa hepimizindir. Ben nasıl özel hayatıma dikkat ediyorsam, herkes özen gösterecek."

HOCAYA 'FAZLA İZİN VERMEYELİM' DEDİM
Bu sporcular 2011'den bu yana burada ve onur mücadelesi yapmışlardı. Onlara benim kızma ya da hakaret etme hakkım yok ama uyarmak zorundayım. Biz artık bu sezon şampiyon olup, seneye Şampiyonlar Ligi'ne gitmek zorundayız. Hocaya da bu durumu anlattım, fazla izin vermeyelim, çalışalım. Hata yapma lüksümüzün olmadığını söyledim."

HERKESİ TEK TEK UYARDIM
Tüm personelimi karşıma aldım konuştum, tek tek uyarılarda bulundum. Futbolcular ile konuşacağım için hocaya içeri girmemesini söyledim, daha sonra da hocayla konuştum. Herkese bizim çok çalışmamız gerektiğini anlattım, bizim Şampiyonlar Ligi'ne gitmemiz lazım. Orada da mahkeme sürüyor."

ERSUN YANAL AYRILABİLİR AMA...
Birisi hata yapıyorsa onu uyarmak, kızmak, bağırmak zorundayım. Sporcuya da hocaya da uyarı yaptım. Karar alacaksam öyle uzatmam. 1 dakikada iş biter. Ersun Yanal ayrılabilir ama bu özel hayatından dolayı değil. Spor dışındaki şeyler, kulübümüze zarar vermediği ölçüde bizi ilgilendirmez."

G.SARAY'A YİNE VERGİ GÖNDERMESİ
Aziz Yıldırım basın toplantısında Galatasaray'a yine vergi göndermesi yaptı... Başkan Yıldırım, "Türk futbolu, 3 Temmuz operasyonu ile birlikte marka değerini kaybetti, kötüye gidiyor. Geçen sezon 75 milyon dolar vergi ödedim, şimdi torba yasa çıktı. Geçen sezon vergi ödeyen kulüpler ne olacak. Bizim maduriyetimizle ilgili neden haber yapmıyorsunuz?" dedi.