Kuradan önce bitecek

Yönetici Erdal Torunoğulları, "Taraftar merak etmesin. 10 numara play-off kurasından önce bitecek" dedi. Transfer komitesi Belhanda için Dinamo Kiev ile son kez masaya oturtu ve son kozlarını oynadı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ağustos 2014 Güncelleme 02 Ağustos 2014, 00:55
Kuradan önce bitecek

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi ön eleme ilk maçında Feyenoord'u deviren ve gelecek için umut veren Beşiktaş'ta transfer hareketlilik kazandı. Demba Ba'dan sonra bir de 10 numara kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'in yıldız oyuncusu Younes Belhanda için son kozlarını oynuyor. teknik Direktör Slaven Bilic'in 10 numara listesindeki ilk sırada yer alan Belhalda için Başkan Fikret Orman'ın bizzat devrede olduğu ve görüşmeleri yürüttüğü ifade ediliyor. Beşiktaş dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları transferler hakkında açıklamalar yaptı ve taraftarların yüreğine su serpti: "Oyun kurucu konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Şampiyonlar Ligi playoff kurasından önce bu oyuncuyu alacağız. İsim veremem. 3-4 tane alternatif var. Görüşmelerimiz devam ediyor" diye konuştu.

TRANSFERDE TÜM MERAK EDİLENLERİ CEVAPLADI
Torunoğulları konuşmasına şöyle devam etti: "İki tane yabancı oyuncu transferi gerçekleştireceğiz. Taraftarımızdan ricam sabırlı olsunlar, forma ve kombinelerini alsınlar. Bunlar çok önemli. İki tane daha yabancı transfer yapacağız. Gökhan Töre için de görüşmelerim sürüyor Rubin Kazan'la. Gökhan'da sorun yok. Fenerbahçe'yle Baroni-Mustafa Pektemek takası yapılacağı iddiaları doğru değil. Böyle bir takası kabul etmemiz mümkün değil. Mustafa'ya ihtiyacımız var. Milli bir oyuncu takımımıza katkısı büyük. Ayrıca çok düzgün bir karakter. Niye kaybedelim ki?"