En sonunda Aslan oluyor

Van Wolfswinkel'i kadrosuna katan Fransız kulübü, Mevlüt'ün gidişini kabul etti. G.Saray'ın St. Etienne'e 2.5 milyon Euro ve Dany'yi vermesi bekleniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ağustos 2014 Güncelleme 02 Ağustos 2014, 01:19
En sonunda Aslan oluyor

İÇİNDEKİLER

Olcan Adın dışında transferde önemli bir adım atamayan Galatasaray ikinci yerli bombasını patlatıyor... Sarı- Kırmızılılar uzun süredir gündeminde olan Mevlüt Erdinç'in transferinde artık mutlu sona çok yakın... 22 Mayıs'ta milli futbolcunun menajeri Pierre Frelot ile İstanbul'da bir araya gelen ve prensip anlaşmasına varan Galatasaray yönetimi o tarihten bu yana St. Etienne ile yapılan görüşmelerden sonuç alamamıştı. Bir dönem transferden vazgeçme noktasına bile gelen Sarı-Kırmızılılar en sonunda imza aşamasına gelmeyi başardı. Alınan bilgilere göre St. Etienne yönetimi, Norwich City'nin Hollandalı golcüsü Ricky van Wolfswinkel'i 1 yıllığına kiraladıktan sonra Mevlüt Erdinç'in transferine onay verdi. Galatasaray'ın milli futbolcu için Fransız kulübüne 2.5 milyon Euro'nun yanı sıra Dany Nounkeu'yu vereceği öğrenildi. Transferin 1-2 gün içinde KAP'a bildirilmesi bekleniyor.

BAŞKA TRANSFERLERİN DE ÖNÜNÜ AÇACAK!

Mevlüt Erdinç'in gelişi Galatasaray'da başka transferlerin de önünü açacak... Sarı-Kırmızılı yönetimin Tarık Çamdal ve Erkan Zengin için Eskişehirspor kulübüyle yapılan pazarlıklarda artık Umut Bulut'u da masaya koyması bekleniyor. Teknik direktör Cesare Prandelli'nin Mevlüt'ün gelişinin ardından Umut Bulut'u gözden çıkarmasına kesin gözüyle bakılıyor.