Kartal'ın zafer bayramı

Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçına çıkan Siyah-Beyazlılar, 90+5'te yediği penaltı golüne rağmen Olimpiyat Stadı'na büyük bir avantaj taşıdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2014 Güncelleme 31 Temmuz 2014, 01:03
Kartal’ın zafer bayramı

İÇİNDEKİLER

Kartal'dan tura iki pençe!.. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Feyenoord ile De Kuip Stadı'nda karşılaşan Beşiktaş sahadan 2-1 galip ayrıldı ve rövanş için çok büyük avantaj yakaladı. Siyah-Beyazlılar, Feyenoord deplasmanında maça çok iyi başladı. Rakibin tempo yapmasına izin vermeyen Beşiktaş 11. dakikada golü de buldu... Oğuzhan Özyakup'un kullandığı köşe vuruşunda fırsatçılığını konuşturan Mustafa Pektemek güzel bir kafa vuruşuyla topu ağlara yolladı: 1-0. Bu golden sonra iyice morallenen Beşiktaş oyuna hükmetmeye başladı. 39. dakikada sağ kanatta Serdar Kurtuluş'un yaptıpı ortaya iyi yükselen Pedro Franco'nun kafa vuruşu az farkla üstten dışarı gitti. Kalan dakikalarda başka gol gelmeyince Beşiktaş soyunma odasına 1-0'lık üstünlük ile girdi.

RAKİBE DEFANSTA HİÇ BOŞLUK VERMEDİK
İkinci yarıda da görütü değişmedi... Rakibe hiç boşluk vermeyen Beşiktaş oyunu istediği gibi kontrol etti. 64. dakikada Te Vrede müsait pozisyonda topu kontrol edemedi. 70. dakikada farkı ikiye çıkardık. Orta alanda topu kapan Kerim Frei'nin şutu Boulahrouz'a çarpıp ağlara gitti: 2-0. Uzatma dakikalarında Te Vrede'nin penaltı golü skoru belirledi: 2-1.