Cimbom'da yine Mevlüt sesleri!

Milli futbolcunun Türk menajeri Arslan Alçiçek, "Galatasaray, Mevlüt Erdinç'le her konuda anlaştı. Kulüpler arasındaki müzakereler halen devam ediyor" açıklamasını yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2014 Güncelleme 30 Temmuz 2014, 01:03
Cimbom’da yine Mevlüt sesleri!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray yönetimi uzun süre gündeminde yer alan Mevlüt Erdinç'ten St.Etienne'in yüksek bonservis ücreti nedeniyle vazgeçmişti. Fakat Sarı-Kırmızılılar hazırlık maçlarında gol yollarında yaşanan sıkıntı sonrası milli futbolcuyu yeniden gündemine aldı.

MEVLÜT'ÜN ÇOCUKLUK AŞKI
Mevlüt'ün Türk temsilcisi Arslan Alçicek, "Mevlüt Erdinç'in Galatasaray'a transferi konusunda kulüpler düzeyinde müzakere hala devam ediyor. Futbolcuyla her anlamda anlaşıldı" ifadesini kullandı. Arslan Alçiçek, "Bir çocukluk aşkı var. Mevlüt ve tüm ailesi Galatasaraylı. Bazen tuttuğunuz takıma gidemiyorsunuz. Bizim için şu anda ilk sırada Galatasaray var. Sözümüz var. Onların da bize sözü var" dedi.

F.BAHÇE VE TRABZON DA MEVLÜT'Ü İSTİYOR
1 hafta içerisinde Mevlüt'ün Galatasaray'a transferinin netleşeceğini vurgulayan Arslan Alçiçek, "Galatasaray dışındaki 3 büyük takımdan iki tanesi Mevlüt'ü çok istiyor. Fakat ilk tercihimiz Galatasaray olduğu için bekliyoruz" dedi.