2000 ruhu geri dönüyor

Kamp çalışmalarını tamamlayıp yurda dönen Cimbom 2000 ruhunu yeniden yakalamak üzere. Prandelli "Takım ruhunu" ön plana çıkarırken takımdaki gruplaşmalara da son verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Temmuz 2014 Güncelleme 29 Temmuz 2014, 00:20
2000 ruhu geri dönüyor

İÇİNDEKİLER

Sarı-Kırmızılı takım yeni sezon hazırlıklarının yurt dışını etabını tamamladı. 5 kişilik ekibi ile takıma kondisyon yükleyen Prandelli bir yandan da geçen sezon kaybolan takım ruhunu yeniden canlandırdı.

SIFIRDAN ÖĞRETTİ!
Gelir gelmez sadece futbolcuların değil masöründen korumasına kadar herkesin ismini ezberleyen İtalyan teknik adam her fırsatta "Ben değil biz" vurgusuna dikkat çekti. Takım içindeki gruplaşmalara son veren Prandelli sayesinde 2000 ruhu da geri dönmek üzere... Oyuncularına adeta her şeyi sıfırdan öğretmeye çalışan Prandelli'nin yerden ayağa pas çalışmaları ise dikkat çekti.

SİSTEM 4-4-1-1

4-2-3-1
sisteminden 4-4-1-1'e geçiş yapan İtalyan hoca Mancini'den de farklı bir yapıya sahip. 43 maç üst üste farklı 11'lerle çıkan vatandaşı Mancini'nin aksine kadro istikrarına inanan Prandelli çift kale maçlarda bile kadroyla fazla oynamıyor. Medya ile müthiş bir iletişim kuran Prandelli'nin tavırları babacan yanı Gerets ve Terim'i andırıyor.