Yine Enes Kanter yine kriz

Geçtiğimiz yıl sakatlığını öne sürerek A Milli Takım'a gelmeyen Enes bu yıl da aynı gerekçeyi ileri sürdü. Ancak doktor Tahsin Beyzadeoğlu başarılı oyuncunun gelecek hafta takıma katılacak kadar sağlıklı olduğunu söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2014 Güncelleme 28 Temmuz 2014, 00:33
Yine Enes Kanter yine kriz

İÇİNDEKİLER

Enes Kanter bir kez daha kriz yarattı. Geçtiğimiz yıl sakat olduğunu öne sürerek A Milli Takım'da yer almayan Ay-Yıldızlı oyuncu bu yıl da aynı gerekçeler nedeniyle takıma katılamayacağını bildirmişti. Ancak 22 yaşındaki pivotu ameliyat eden A Milli Basketbol Takımı'nın doktoru Tahsin Beyzadeoğlu sakatlığı nedeniyle A Milli Takım'a dahil olmayan Kanter'in Ağustos ayının ilk haftasında takıma katılabileceğini söyledi.

DOKTORUNU ARADI
Genç oyuncunun durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Beyzadeoğlu, Enes'in ameliyatı konusunda gerekli bilgileri doktorlardan aldıklarını ifade etti. Daha önceki operasyonun niteliği hakkında net bilgi sahibi olmadıklarını vurgulayan Beyzadeoğlu, "Sadece menajerinden menisküs tamiri yapıldığını öğrenmiştik. Elimize ulaşmış bir rapor yoktu. Menajerinden ameliyatı yapan doktorun ismini öğrendikten sonra doktorla telefon görüşmesi yaptım. Kendisinden Enes'in dizindeki kronik problemden kaynaklanan menisküs yırtığının 1 ay önce ameliyat edildiğini öğrendik. Ameliyatta bir tamir işleminin yapılmadığını sadece dış menisküse hafif bir traşlama yapıldığını söyledi. Gelecek hafta takıma katılacak kadar sağlıklı durumda"dedi.

ERGİN ATAMAN GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR
A Milli Takım'ın hocası Ergin Ataman Enes Kanter'in durumuyla ilgili gelişmeleri çok yakından takip ediyor. NBA'de oynayan yıldız oyuncunun sağlam olduğunu öğrenen Ergin Ataman'ın bundan çok memnun olduğu gelen bilgiler arasında.

FİZYOTERAPİSTLE ÖZEL ÇALIŞMA YAPIYOR
Enes Kanter'in Chicago'da koşularını yaptığı ve fizyoterapistiyle birlikte çalıştığı öğrenildi. Doktor Tahsin Beyzadeoğlu Ağustos ayının ilk haftasında A Milli Takım'a katılabilecek düzeyde olduğunu öne sürdü. Beyzadeoğlu, Enes'in durumu hakkında her gün detaylı bilgiler aldıklarını da sözlerine ekledi.