Sneijder krizi kapıda

3.2 milyon Euro garanti ücret alan Sneijder'in Muslera, Burak ve Selçuk'a yapılan zamlar nedeniyle 5 milyon Euro'dan aşağıya imza atmayacağı öğrenildi. Hollandalı yıldızın menajeri "1 Eylül'e kadar netleşecek" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2014 Güncelleme 25 Temmuz 2014, 01:29
Sneijder krizi kapıda

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Wesley Sneijder'le ilgili gelişmeler çok farklı bir boyut kazandı... Özellikle Dünya Kupası'ndaki performansının ardından başta Monaco ve Manchester United olmak üzere birçok takımın transfer gündemine giren Hollandalı yıldız Galatasaray'da kalmaya karar vermişti. Sneijder ayrıca 2016'da bitecek olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatmak için yönetime talepte de bulunmuştu. Sarı-Kırmızılı taraftarlar arasında büyük mutluluk yaratan bu gelişme aslında yönetim için önemli bir sıkıntının habercisi!.. Alınan bilgilere göre 3 yıllık yeni sözleşme isteyen Sneijder ücretinde iyileştirme yapılmasını şart koyacak. Yıldız futbolcunun Muslera, Burak ve Selçuk'a yapılan zamlar nedeniyle böyle bir karar aldığı da öğrenildi. Sneijder 1.5 yıl önce 3.2 milyon Euro garanti ücret, 25 bin Euro maç başı ve 3.9 milyon Euro imza parası karşılığda imza atmıştı.

MUSLERA 2 YIL SONRA SNEIJDER'İ SOLLAYACAK!
Fakat son zamların ardından Muslera'nın 2 yıl sonraki garanti ücreti 3.5 milyon Euro, Burak ve Selçuk'un ise 2.8 milyon Euro olacak... Sneijder'in bu nedenle yeni sözleşmesinde yıllık 5 milyon Euro garanti para almayı hedeflediği öğrenildi. Yeni Sneijder'in takımda kalması, yönetime yeni bir mali yük getirecek. Yıldız futbolcunun menajeri Guido Albers, 'Başkan'la sözleşme konusunu görüştük. 1 Eylül'e kadar konu netleşir" dedi.