M.City gibi olamayız

Trabzonspor'un Boşnak hocası çok iyi ve pahalı olmayan futbolcular bulmaları gerektiğini öne sürerek, "İstediği her oyuncuyu alan M.City gibi olamayız"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2014 Güncelleme 24 Temmuz 2014, 00:43
M.City gibi olamayız

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Avusturya kampında ilk basın toplantısını yaptı. Takımı takviyelerle güçlendirmeleri gerektiğini söyleyen Boşnak hoca, "Trabzonspor istediği her oyuncuyu alan Manchester City gibi oyuncu seçemez. Çok iyi ve pahalı olmayan oyuncu bulmalıyız" dedi. Trabzonspor'a 12. sıraya oynamak için gelmediğinin altını çizen Halilhodzic, "Geçen seneki kadro biraz sorunluydu. Yabancı ve Türk oyuncular birbirleriyle kaynaşmalı. Ben zirveyi hedefliyorum" dedi.

BAMBA İLE YOLLARI AYIRACAĞIZ

Malouda ve Colman'ın şu anda çok iyi olduğunu belirten Halilhodzic, "Ama kararı daha sonra vereceğiz. Alex'in sakatlığı var. Bamba'nın gidebileceğini söyleyebilirim. Çünkü çağırdık gelmedi. Çok sağlam oyuncular bulmalıyız. Kadro için kararımı kamp sonrası vereceğim"diye konuştu.

Halilhodzıc Cezayir Milli Takımı'ndan birkaç oyuncunun Trabzonspor'a gelmek istediğini söyleyerek, "Ancak Dünya Kupası sonrası fiyatları çok arttı" diye konuştu.

F.BAHÇE MAÇI UMARIM SORUNSUZ GEÇER

Halilhodzic ligin 2.haftasındaki F.Bahçe maçına değinerek, "F.Bahçe konusunda korkulan bir durum yok. İstanbul'un 3 kulübüyle aramızda rekabet var. Umarım F.Bahçe maçı bundan sonra sorunsuz geçer" dedi.