Lanzini'yi almayacağım

Beşiktaş yılan hikayesine dönen Lanzini transferinden resmen vazgeçti... Orman, "Bugün anlaşıyoruz, yarın yeni bir şey istiyorlar Kimse bizimle dalga geçer gibi pazarlık yapamaz. Mutlaka 10 numara alacağız. Marin, Ruiz ya da duyulmamış bir isim olabilir" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2014 Güncelleme 24 Temmuz 2014, 00:49
Lanzini’yi almayacağım

İÇİNDEKİLER

Ve Beşiktaş'ta Manuel Lanzini defteri kapandı... Siyah-Beyazlılar uzun süredir gündeminde olan Arjantinli futbolcunun transferinden, kulübü River Plate'in bitmeyen istekleri nedeniyle vazgeçti. Başkan Fikret Orman, "Bu oyuncuyu bizden başka isteyen yok. Olsaydı zaten gidip çoktan almıştı. Bu gün anlaşıyoruz, ertesi gün başka bir şey daha istiyorlar. En son dün yine bizimle alay eder gibi, önce her şey tamam dediler, sabah oldu farklı şeyler istediler. Kimse bizim ile dalga geçip alay eder gibi pazarlık yapamaz. Lanzini'yi almayacağım. Tepe tepe kullansınlar. Bu saatten sonra üste para verseler de almam. Nedir bu? Sanki Amazon ormanlarından bir yeni Messi mi keşfettik" dedi.

JAPON YILDIZ KAGAWA DA GÜNDEME GİRDİ

Mutlaka 10 numara transferi yapacaklarını da söyleyen Başkan Orman, "Lanzini olmaz, başkası olur... Ruiz olur, Marin olur ya da hiç duyulmamış sırrı olabilir" ifadesini kullandı. Öte yandan Manchester United'ın satış listesine koyduğu Shinji Kagawa da Beşiktaş'ın gündemine girdi. Japon oyuncunun Türk asıllı menajeri Murat Çakın, "Kiralama olabilir" diye konuştu.