Adımı tarihe yazdım

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yayınladığı dergiye röportaj veren Mesut Özil, "Dünya şampiyonu olmak mükemmel bir duygu. Adımı tarihe yazdırmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2014 Güncelleme 20 Temmuz 2014, 00:41
Adımı tarihe yazdım

İÇİNDEKİLER

Türk Asıllı Futbolcu Mesut Özil, Dünya Kupası'nda forma giydiği Almanya'nın şampiyon olmasını değerlendirirken, "Benim için futbolda bundan daha büyük mutluluk yok. Adımı tarihe yazdırmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi. Mesut Özil, röportajında "Dünya Kupası'nı kazanmış olmak mükemmel bir duygu. Bu kupayı kazanarak adımı tarihe yazdırmış olmanın mutluluğunu yasıyorum. Futbolda bundan üstün ödül yok. Çok şükür böyle bir anı yaşayabildiğim için. Takım olarak çok iyi bir turnuva oynadığımızı düşünüyorum. Ben de takıma olan katkımdan ve performansımdan dolayı çok memnunum" ifadelerini kullandı.

TÜRK OLDUĞUM İÇİN O FOTOĞRAFI PAYLAŞTIM

UEFA Başkanı Platini'ye formasını vermesini değerlendiren Mesut Özil, "UEFA Başkanı ve aynı zamanda dünyanın en iyi futbolcularından biri olan Platini benden formamı istedi. Ben de bu isteğini geri çeviremedim, memnuniyetle formamı verdim" diye konuştu. Mesut Özil, paylaştığı Türk ve Alman bayraklı fotoğraf için de "Türk asıllı olduğum için o fotoğrafı paylaşmak istedim" diye konuştu.

7-1'LİK SONUCU KİMSE BEKLEMİYORDU...

Mesut şöyle devam etti: "7-1'lik Brezilya zaferi kimsenin beklemediği bir sonuçtu. O maçta mükemmel oynadık. Alman Milli Takamı'nın sırrı takım ruhu ve oyun disiplininden kopmamak... Beğendiğim çok Türk futbolcu var. İsim vermek istemiyorum ama aralarında çok yetenekli ve gelecek vaat eden futbolcular olduğuna inanıyorum."